Zenfone 2 Yerine Alternatif Öneri

G3 alma biraz internette dolaşsan dahi ısınıyor telefon. Kız bir tanıdığım arkadaşımda var internette gezinirken veya ufak tefek kız sonuçta Candy Crush vs. oynarken çok ısınıyor diye şikayetçi. Zenfone 2 tavsiye ederim.

Fikrini paylaşan herkese teşekkürler Zenfone 2 alıyorum o zaman. Bu kadar çok tavsiye edildiğine göre Asus pc donanımların da başarılı olduğu kadar telefon konusunda da başarılı demektir.

Tamamdır beyler kararım kesinleşti 32GB olanından alacağım ve orada söyleyeceğim 2.3 ghz olsun diye. Teşekkür ederim hepinize.

arkadaşlar bende z3 compact ve asus zenfone 2 32 gb arasında kaldım yardımcı olurmusunuz ?

Telefonu aldınızmı , aldıysanız hangi renk ve modelini aldınız görüşlerinizi yazarmısınız ?

Ben olsam Zenfone 2 alırdım kesinlikle. Ama oyun oynamayacağım diyorsunuz. Günlük kullanımda Lg G3'ün batarya süresi performansı yeterli olur bence. Yani şu an ikisi de ihtiyacınızı karşılayacaksa ben tasarımını karşılaştırırdım ve Lg G3 alırdım. Hafif oyunları oynayan kardeşim ve hiç oyun oynamayan arkadaşım G3'lerinden oldukça memnunlar. Ağır uygulamalarla işim asla olmaz diyorsanız tabii. Performans ve arayüz konusunda Zenfone 2 daha iyi.

Wave serisi bir telefon muydu hocam?

Evet Wave 2 idi. Ona android kurmak için neler çektim. Su gibi şarj yiyen, kapanmayan, kapadıkça kendi kendine açılan, acayip yavaş bir CM sürümü kurmak için bayağı uğraşmıştım. Prizin yanında yaşıyordum telefonla.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı