Zenfone 5 2018 Alınır mı?

• Konuyu başlatan beko51
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.783

beko51

Hectopat
Vatan Bilgisayar'da bugün Asus Zenfone 5 2018'in 2541 TL'ye düşmüş olduğunu gördüm.
Bu telefonun Hepsiburada'daki fiyatı ise 2799 TL. Daha 2 gün önce ise Vatan Bilgisayar'da da 3000 TL idi.
Ve Vatan Bilgisayar'da bu telefon indirimde de görülmüyor. Şu an bu telefonu almayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım ve bu Vatan'daki fiyat düşüşünün sebebini bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yarın alacağım gibi, son dakika tavsiyelerine ben de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
LG V30 PLUS alınabilir eğer bütçe var ise. Mağazalarda satışta var mı bilmiyorum ama Trendyol üzerinde görmüştüm geçen. Epey incelemesine göre 3000 TL fiyat bazında en iyi telefon. Bir de Xiaomi Mi 6 veya MIX 2 var.

LG G3 kullanıyorum ve bir daha LG almamakta oldukça kararlıyım.
Açıkçası LG V30 PLUS almama düşüncenizi kıracaktır diye düşünüyorum. Telefon Note 8'e rakip diyorlar. Tabii ki LG risk seven bir firma olduğu için sizi rahat ettirmeyebilir. Eğer almak istemezseniz en azından bir telefoncu bayisinde deneyin veya Xiaomi modellerine bakın.

Evet gerçekten özellikleri iyi olabiliri fakat LG G3 aldığımda da büyük bir hevesle almıştım sadece şarjının biraz çabuk bittiğini düşünüyordum ve bu bir sorun değildi benim için fakat 2 ay sonra fikrim oldukça değişti yani LG evet iyi telefonlar üretiyor fakat sorunları çok fazla oluyor hem donanımsal hem de yazılımsal açıdan.

Evet bu da zamanında güzel bir telefondu fakat şimdi sanki biraz geride kaldı bir de kameranın altta olması :(
Bu aralar bir de Honor Play'i araştırıyorum gayet iyi bir telefon onu alacak gibiyim :D
Hocam 16 MP kameraya sahip 1300 TL'lik telefonda var ama bunlar değişiklik gösteriyor. Çözünürlük ile alakalı bir şey. Örneğin İphone 7 12 MP olmasına rağmen bazı 16 MP'li telefonlara taş çıkartır. Onun yerine Mİ 6'da var. Honor Play'de üzecek telefon değil karar sizin.

Dün Vatan' dan Asus Zenfone 5 aldım, ilk izlenimler çok güzel.Huawei P20 Lite ve Honor Play ile aralarında ihtiyaçlarıma en çok cevap veren modelin bu olduğuna karar vererek aldım. Sormak istedikleriniz olursa cevap vermeye çalışırım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı