Zenfone 5 2018 Alınır mı?

• Konuyu başlatan beko51
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.783
Dün Vatan' dan Asus Zenfone 5 aldım, ilk izlenimler çok güzel.Huawei P20 Lite ve Honor Play ile aralarında ihtiyaçlarıma en çok cevap veren modelin bu olduğuna karar vererek aldım. Sormak istedikleriniz olursa cevap vermeye çalışırım.

İnceleme yapabilirmisin çünkü bende zenfone 5 almayı planlıyorum.

İnternette tonlarca inceleme var. :) Ekstra birşey katacağımı sanmıyorum. Özellikle sormak istediğiniz ayrıntı varsa cevaplayabilirim.

Performansı nasıl,arayüzü güzelmi, aşırı ısınıyormu(uygulamarı gezerken), bataryası nasıl gidiyor ? Bunları cevaplarsan sevinirim.

İçinde Snapdragon 821 var desem farkı hissetmezsiniz. Hızından ve programlar arası geçisişinden çok memnun kaldım. Şuana kadar hiçbir şekilde ısınma görmedim (oyun oynamadım). Batarya ise dün kurculamama program indirip video izlememe rağmen(ekranı ışığı otomatikte,wifi ve 4g arasında geçiş) gün sonunda %55 kalmasıyla beni baya şaşırttı.

Ama en sevdiğim noktaları mükemmel bir ses deneyimi sunuyor, AI özellekleri ve geniş açı kamerası çok güzel. Ayrıca parmakizi okuyucusunda parmağınızını aşağı ve yukarı doğru çekerek bildirim çubuğunu indirip kaldırabiliryorsunuz. Büyük ekran telefonlarda inanılmaz kolaylık bence.

İçinde Snapdragon 821 var desem farkı hissetmezsiniz. Hızından ve programlar arası geçisişinden çok memnun kaldım. Şuana kadar hiçbir şekilde ısınma görmedim (oyun oynamadım). Batarya ise dün kurculamama program indirip video izlememe rağmen(ekranı ışığı otomatikte,wifi ve 4g arasında geçiş) gün sonunda %55 kalmasıyla beni baya şaşırttı.

Ama en sevdiğim noktaları mükemmel bir ses deneyimi sunuyor, AI özellekleri ve geniş açı kamerası çok güzel. Ayrıca parmakizi okuyucusunda parmağınızını aşağı ve yukarı doğru çekerek bildirim çubuğunu indirip kaldırabiliryorsunuz. Büyük ekran telefonlarda inanılmaz kolaylık bence.
Benim istediğim şey sosyal medya uygulamarını gezerken aşırı ısınmaması lg g3 de böyle oluyordu ondan snapdragona ön yargılıyım.

Zenfone 2 kullanıyorum hiçbi uygulamada kasma yok(2 yıldır kullanıyorum) fakat z2 serisinin kronik sorunu dokunmatik ekrandı. şu an kullandığım z2nin dokunmatiği bozuk, kendi kendine bi yerlere basıyor veya hiç basmıyor. bu sadece bende değil etrafımdaki bi kaç insanda da var ve forumlarda da gördüm. z5'in öyle bi sorunu var mı araştırmanı tavsiye ederim onun dışında harika bi telefon.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı