Zengin kız ile birlikte olmak

Bende alt yapıda oynuyorum koçun kızı utanmasa anamıza sövecek ama biz de ne yapalım koçun kızı kıza hey desek koç 70 şinav çektirecek yani tavsiyem birbiriniz tanıyın he şimdi kız benimle aynı sınıfta benim şansıma...
Önceden bende öyle derdim ama böyle seninle birebir olan biri olunca güzel oluyor ya :)

Bilirim o duyguları.
Önceden bende öyle derdim ama böyle seninle birebir olan biri olunca güzel oluyor ya :)

Şunu söyleyeyim hocam bunun sonu hüsran olursa gidin o klüpten.
 
Yaw kötü örnek vermeyin. İyisiyle kötüsüyle kendi görsün. Mutlu olursan hepimiz(!) seviniriz senin için.

Boş ver sen, üzülürsen de başka kız mı yok. Technopat da burada, bir yere kaçmıyor. Dikkat et ama okulunu ve sporunu aksatma.
 
Basamak basamak yürüt ilişkiyi. Her aşk meşk konusunda derim buraya da yazacağım.
1. Basamak; Tanışma:
Önce tanışacaksın. Bu basamak en kolay basamak zaten. Anlatmaya gerek yok.
2. Basamak; Tanıma:
Bu basamak önemli bir basamak. Tanıştığın kızı tanıyacaksın. Ne sever, ne içer, ne yer, ne dinler, nelerden hoşlanır her şeyini bileceksin. Tanıyacaksın ki ilişkin düzgün ilerlesin. Eğer sende kötü bir izlenim bırakırsa bu basamaktan öteye gitmeyeceksin. Ama eğer iyi bir izlenim bıraktıysa gelsin 3. Basamak :)
3. Basamak; Arkadaşlık:
Arkadaş olacaksın önce. Arkadaş olarak takılacaksınız. Dertlerinizi ve sıkıntılarınızı birbirinize anlatacak ve çözeceksiniz. Fedakar olacaksınız. Asla birbirinizi satmayacaksınız ki böylece arkadaşlığınız daim olsun. Hatta daha öteye ilerlesin.
4. Basamak; Kanka:
Bu basamak için gerçekten birbirinize artık kanka diye hitap etmeniz lazım. Bunu diyebilmek için birbirinizi gerçekten sevmeniz lazım. Bu basamağa geldiyseniz iş bitmiştir. Sonraki basamak size kalmış.
5. Basamak; Sevgili:
Evet bu son basamak arkadaşlar. Artık muradınıza erdiniz. Bir sevgiliniz oldu. Önceki adımları düzgün ve eksiksiz şekilde tamamladıysanız daha sizi ancak ölüm ayırır :) Buradan sonrası artık nişanlanma, evlenme diye gider. Tabii bu yazıdan sonra ben de gider :) İyi forumlar.
Not: Bu dediğim olaylar yaklaşık bir 8-9 yıl sürebilir. Sağlıklı bir ilişki istiyorsanız yıllarınızı vereceksiniz arkadaş. 2-3 günde sevgili olup ayrılıp aşk acısı çeken çok kişi gördü bu gözler. Hepsine de acıdım sadece.
Arkadaş hele de kanka olayına hiç girmeyin derim. O saatten sonra sevgiliye geçiş yapmanız bence çok zor olacaktır. 8 9 yıl çok uzun bir zaman bence.

Belki okulda veya çalıştığınız yerdeyse orada daha iyi tanımak için yüzeysel şekilde arkadaş modunda olabilir ancak tamamen arkadaş olayına girmeyin derim. Hele kanka moduna asla ama asla girmeyin.

Sonra kız size hoşlandığı erkeği anlattığında ona öğüt verirken kendinizi bulursunuz 😂 Siz onu kanka görmezsiniz ama öyle davranmak zorunda kalırsınız. Ama o sizi tamamen bir kanka olarak görür ve başka türlü düşünmeye tamamen kendisini kapatır. Yani bu aslında bir kanka ilişkisi değil sizin ona yakınlaşmak için kurduğumuz bir plan gibi olur :) Bu plan geri de tepebilir nadir de olsa devam da edebilir.

Elbette olan ve mutlu olan da vardır mutlaka. Ancak bence bu işi daha fazla yokuşa sürmek demek oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı