Yarınımı dert etmeyecek kadar zenginliğim olsa evet, mutlu ve huzurlu olurdum.
Türkiye ortalamasına göre maddi anlamda "zengin" sayılırım. Mutluluk ile zenginlik arasında kesinlikle bir alaka yoktur. Eğer içinizde maddiyata karşı bir kara delik varsa Elon Musk'da olsanız mutlu olamazsınız.
Ancak tam tersi geçerli değildir. Fakirlik ile mutsuzluk arasında ne yazık ki bir korelasyon vardır.
Sonuç; standart bir gelirle yaşayacaksınız. Muhtemelen burayı okuyan çoğu kişi maddi anlamda zengin olamayacak. O nedenle mutlu olmanın farklı yöntemlerini bulun. Kendinizi bu yönde geliştirin. Sağlıklı olmanın, bir şeyler üretmenin, sevmenin, sevilmenin, paylaşmanın mutluluklarını tecrübeleyin.
Size abi tavsiyesidir.
O ilk cümlenin Türkiye'de kesinliği olması bile yetecek mutlu olmama ama önümü, önümüzü göremeyince bir dert, sıkıntı oluyor.Standart bir gelirle yaşayacaksınız. Muhtemelen burayı okuyan çoğu kişi maddi anlamda zengin olamayacak. O nedenle mutlu olmanın farklı yöntemlerini bulun. Kendinizi bu yönde geliştirin.
Size abi tavsiyesidir.
Dostum neden ağlıyayım. Kitap satın alıp okuyabiliyorum, internetim var, teknolojik cihazlarım var. Bu devirde bunlara ulaşabilen birisinin ağlamaya hakkı yok bence.Tamam, hep sen haklısın. Zengin olamadım diye git ağla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.