Zephyrus G14 ekran gelmiyor

Emre_2000

Hectopat
Katılım
5 Haziran 2020
Mesajlar
937
Dün ablama ASUS ROG zephyrus G14 bilgisayarı aldık. bugün geldi ama BIOS veya Boot menüsünü açmaya çalıştığım her seferinde bilgisayarın ışıkları yanıyor ama ekrana bir şey gelmiyor. İnternette yazan pek çok şeyi denedim ama hiçbiri bir işe yaramadı. Çözümü bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam açmaya çalışmaktan kastınız nedir? Ne yaparak BIOS açmaya çalışıyorsunuz? Ekrana bir şey gelmiyor demişsiniz, bekledikten sonra da mı siyah ekranda kalıyor?
 
Evet siyah ekran da kalıyor. Bilgisayarın BIOS'una ve Boot menüsüne erişmek için ESC ve F2 tuşları atanmış bilgisayar açılırken basılı tutuyorum ama ekrana bir şey gelmiyor.
 
Öncelikle bilgisayarın güç tuşuna 4 sn kadar basılı tutun ve prizden çekin daha sonra 15-20 sn sonra tekrar prize takın ve açmaya çalışın eğer bu çözüm işe yaramaz ise windows içerisinden yeniden başlata basmadan önce shift tuşuna basarak yeniden başlat diyin ve gelen yönlendirmelerden uefi donanım yazılımını seçip erişe bilirisiniz.
 
Cihazınıza Windows yüklemeye çalışırken mi bu sorunla karşılaştınız yoksa cihazınızda şu anda bir işletim sistemi mevcut mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı