Zephyrus G16 vs Legion Pro 7

Kendi adaptörünü kullanıyorum ben hocam genelde, type c ile hiç şart etmedim. Hayırlı olsun bakalım. Kaça aldınız?
Hocam yanimda tasidigim zaman kullanirim diye almak istiyorum type c. Daha hafif ve pratik. 153kye aldim çok sağolun. Windows 11 kurmayı düşünüyorum siz de 11 mi kullaniyorsunuz?

@Akarulez hocam size gelen kutunun da koruma bandi bu şekilde miydi? Daha once hepsiburadadan lenvoo almistim da kendileri bant yapistirip iade urun gonderiyorlar. Emin olmak icin size sorayim.

Dosya Ekleri

• 17502441356457316991402990437789.jpg
    17502441356457316991402990437789.jpg
    194,3 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Hocam yanimda tasidigim zaman kullanirim diye almak istiyorum type c. Daha hafif ve pratik. 153kye aldim çok sağolun. Windows 11 kurmayı düşünüyorum siz de 11 mi kullaniyorsunuz?

@Akarulez hocam size gelen kutunun da koruma bandi bu şekilde miydi? Daha once hepsiburadadan lenvoo almistim da kendileri bant yapistirip iade urun gonderiyorlar. Emin olmak icin size sorayim.
Hocam Win 10'da stabil çalışacağını sanmam latest speclerin ve evet ben de Win 11 kullanıyorum.

Koruma bandı aynıydı hocam evet. Zaten bunlar yeni ürünler ve oldukça pahalılar. Ortalama tüketicinin alıp tekrardan iade edeceği ürünler değiller merak etmeyin. En azından ilk batchta gönderilen ürünler oldukları için bunlar temizdir.

@Akarulez valla geçen sene 125kye legion pro 7 almıştım 4090lı iade ürün gönderdi hepsiburada satıcısı, ondan beri tetikteyim. Ama sıfır olması iyi.

Bu arada UV legion için kilitli demişsiniz de ben biraz bakındım UV yapılyıor biostan açmanız lazım. Siz yapmadınız mı UV?

Hem CPU sıcaklıklarını dengeliyor hem de saniyelik 160-200watta yaptığı pikleri engelliyor

Hocam, cihaza driverları siz kurdunuz mu yoksa windows update otomatik kuruyor mu ellemeye gerek var mi?

Son düzenleme:
@Akarulez valla geçen sene 125kye legion pro 7 almıştım 4090lı iade ürün gönderdi hepsiburada satıcısı, ondan beri tetikteyim. Ama sıfır olması iyi.

Bu arada UV legion için kilitli demişsiniz de ben biraz bakındım UV yapılyıor biostan açmanız lazım. Siz yapmadınız mı UV?

Hem CPU sıcaklıklarını dengeliyor hem de saniyelik 160-200watta yaptığı pikleri engelliyor

Hocam, cihaza driverları siz kurdunuz mu yoksa windows update otomatik kuruyor mu ellemeye gerek var mi?
Hocam UV'yi HP Omen için demiştim. Legion'da açık her zaman olduğu gibi. Windows driverların çoğunu kendisi kuruyor aynen, sadece inmeyen driver olursa onları siteden indirebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı