ZF-12 termal macun hayal kırıklığı

246941

Petapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
9
Merhabalar, bir ümit aldığım bu termal macun gerçekten beni hayal kırıklığına uğrattı. MX-4 vs. ZF-12 yapacaktım fakat buna gerek dahi yok. Çünkü MX-4, 40 dakikanın sonucunda 62 derece olurken bu macun ile testi başlatır başlatmaz 80 derecelere dayanıyor.

- Peki, neden böyle oldu?
+ Bana göre cevabı basit. Macun gelene kadar bozuldu. Çünkü gümrükte yaklaşık 30-40 gün bekledi ve bozulmasını bekliyordum açıkçası. Daha önceden önerdiğim arkadaşım da aynı soğutucuya sahip ve onda 40 dakika sonucu 55 derece oldu.

- Yanlış sürmüş olmayasın?
+ Hayır, iki kez sürdüm. Birinde içinden çıkan yayma kaşığıyla sürdüm. İkinci sefer ise borulara küçük bir cam ile yaydım. Aynı MX-4'ü sürdüğüm gibi.

Umarım diğer sipariş ettiğim Snowman ve Thermal Grizzly de aynı kaderi paylaşmaz. :(

Elimdeki MX-4 2019 Edition bittiği için Teknobiyotik üzerinden MX-4 aldım. (ZF-12 sürmeden önce MX-4 2019 Edition vardı ve testlerini yapmıştım. Teknobiyotik, Türkiye'ye Arctic ürünlerini getirdiği için sahte çıkma ihtimalinin olmadığını düşünüyorum.)

Yakında MX-4 vs MX-4 2019 Edition yapabilirim. Okuduğuma göre bu iki macunun, etiket harici farkı yokmuş.

Ben de aciliyetten Corsair XTM50 aldım, Thermal Grizzly alacaktım ama termal macun kalmadı ve bilgisayarı toparlamam gerekiyordu o yüzden acilen evden çıkıp bulabildiğim en pahalısını aldım ama henüz 2 yıllık Mastergel Pro ile bir farkını göremedim .

MT-G2 var bende MX-4 ile arasında çok fark yok ama termal macun 50 günde bozulmaz, imkan yok.
Olay zaten 50 gün sıcakta veya güneş gören yerde beklemesi. Yoksa rafımda 1 yıllık Noctua macun var.

Ben de aciliyetten Corsair XTM50 aldım, Thermal Grizzly alacaktım ama termal macun kalmadı ve bilgisayarı toparlamam gerekiyordu o yüzden acilen evden çıkıp bulabildiğim en pahalısını aldım ama henüz 2 yıllık Mastergel Pro ile bir farkını göremedim.
Hangi fiziksel mağazada macun satılıyor ki?

Olay zaten 50 gün sıcakta veya güneş gören yerde beklemesi. Yoksa rafımda 1 yıllık Noctua macun var.

Hangi fiziksel mağazada macun satılıyor ki?
Ne yazık ki Vatan'dan almak zorunda kaldım ve Thermal Grizzly'nin fiyatından bile daha fazla ödedim 🙁

Anlaşılan Arctic MX-5 satışa çıkana kadar macun alırken ya tutarsa diye karavana atacağız.
Hocam siz de mi MX-4 kullanıyorsunuz acaba? Benim macun koleksiyonum var fakat MX-4'ü pek sevmiyorum açıkçası performansı hızlı düştüğü için. :/ Thermal Grizzly Kryonaut favorimdir fakat 1 gram için 120 TL çok fazla.

Bir de sahte MX-4 satıyorlarmış Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerde hep. :D Ondan Teknobiyotik'ten almak lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı