Ziya Selçuk ne yapmaya çalışıyor?

Kendimi Cyberpunk 2077 açılmış GT 210 gibi hissediyorum. LAN bu ne bütün sene bir yüzyüze bir Online eğitim gördük üstüne tatilin bir kısmını aldılar. Neyseki annem babam anlayışlı, 2. dönem yüzyüze eğitime gitmedim.

Kardeşim bende kendimi Cyberpunk 2077 Ultra ayarlarda açmış fanı olmayan RTX 2080 Ti gibi hissediyorum. Bilgisayarın başında bir sürü ders dinledik zaten.
 
Marlon brando'nun fotoğrafını paylaşmıştı yirmili yaşlar challengede benim fotoğrafım diye bize yutturmaya çalışıyordu.
Benim demek istediğim konuyla ne alakası vardı ama gerçekten yaptığı çok saçmaydı.
 
Benim demek istediğim konuyla ne alakası vardı ama gerçekten yaptığı çok saçmaydı.

Yok benim demek istediğim bu adam ne yapmaya çalışıyor bilmem okulları kapatıp açıyor sonra diyor bu benim fotoğrafım falan ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ki.
 
TYT tekrarımı yapmaya başladım, sınavlar yapılmayacağı için derslere girmiyorum. Böylece de ne hocaların gereksiz triplerini çekiyorum, ne sinir oluyorum. Rahat rahat dersimi çalışıyorum. Tam düzeni oturtacağım zamanda okulları mı açacaksınız? Şaka mı yapıyorsunuz?
 
Marlon Brando'nun fotoğrafını paylaşmıştı yirmili yaşlar challengede benim fotoğrafım diye bize yutturmaya çalışıyordu.

Adam niye yutturmaya çalışsın, Brando'yu kimsenin bilmemesi imkansız. Sonra kendisi açıklama yapmıştı zaten, bakabilirsiniz internette. Böyle küçük şeyleri abartmayın yani, gerek yok. :)

-

Telafi eğitimi hakkında ilk sayfalarda bir şeyler yazmıştım ama hatırlamıyorum, şu an aklımdakileri yazayım.

Arkadaşlar haklısınız sıcak olacak. Ama çevrimiçi bir şekilde olacaksa 3-4 kişinin katılacağını da tahmin ediyorsunuzdur bence.(Galatasaray Lisesi gibi yerler hariç)

Telafiye tamamen karşı çıkanlara kendimden örnek vereyim: Ben sınıf başından beri sürekli dersi açık bırakıp oyun oynadım. Ve öyle pişmanım ki... Keşke şeytana uymasaydım. Şu an yavaş yavaş kendi telafime başladım.

Bence bakanlık da yüz yüze bir şekilde telafi olmasını istemez, sonuçta hem yaz hem de bilmem kaç kilometreden gelenler, hatta farklı şehirlerden gelenler var. Ama çevrimiçi derslere kimsenin katılmayacağını tahmin etmek zor değil. Bizim derslere dönem bitmemişken bile 3-4 kişi zor giriyor.(Sınav puanla girilen bir lisedeyim.) Diğer okulları düşünemiyorum. Bence bakanlık en azından 5-10 kişiyi kurtarsak yine iyidir mantığında. Ki hiç yoktan iyidir. Bu kısımda biraz da kişisel bilinç önemli. Dersleri önemsemeyen kısım çoğunlukta. Ama bu problem tahminimce 20 seneye neredeyse düzelir. 20 sene sonra olsaydı pandemi, işte o zaman daha kolay uyum sağlardık.

İnşallah hakkımızda hayırlısı olur diyorum.
 

Geri
Yukarı