Ziya Selçuk ne yapmaya çalışıyor?

Adam niye yutturmaya çalışsın, Brando'yu kimsenin bilmemesi imkansız. Sonra kendisi açıklama yapmıştı zaten, bakabilirsiniz internette. Böyle küçük şeyleri abartmayın yani, gerek yok. :)

-

Telafi eğitimi hakkında ilk sayfalarda bir şeyler yazmıştım ama hatırlamıyorum, şu an aklımdakileri yazayım.

Arkadaşlar haklısınız sıcak olacak. Ama çevrimiçi bir şekilde olacaksa 3-4 kişinin katılacağını da tahmin ediyorsunuzdur bence.(Galatasaray Lisesi gibi yerler hariç)

Telafiye tamamen karşı çıkanlara kendimden örnek vereyim: Ben sınıf başından beri sürekli dersi açık bırakıp oyun oynadım. Ve öyle pişmanım ki... Keşke şeytana uymasaydım. Şu an yavaş yavaş kendi telafime başladım.

Bence bakanlık da yüz yüze bir şekilde telafi olmasını istemez, sonuçta hem yaz hem de bilmem kaç kilometreden gelenler, hatta farklı şehirlerden gelenler var. Ama çevrimiçi derslere kimsenin katılmayacağını tahmin etmek zor değil. Bizim derslere dönem bitmemişken bile 3-4 kişi zor giriyor.(Sınav puanla girilen bir lisedeyim.) Diğer okulları düşünemiyorum. Bence bakanlık en azından 5-10 kişiyi kurtarsak yine iyidir mantığında. Ki hiç yoktan iyidir. Bu kısımda biraz da kişisel bilinç önemli. Dersleri önemsemeyen kısım çoğunlukta. Ama bu problem tahminimce 20 seneye neredeyse düzelir. 20 sene sonra olsaydı pandemi, işte o zaman daha kolay uyum sağlardık.

İnşallah hakkımızda hayırlısı olur diyorum.
Sen paylaşsan herkes sana o senin fotoğrafın değil dese sende açıklama yaparsın şaka yaptım diye. 🙂

Sen paylaşsan herkes sana o senin fotoğrafın değil dese sende açıklama yaparsın şaka yaptım diye. 🙂

Önce bir şaka olduğunu belli edersem ve bu kadar abartılırsa tabii ki açıklama yaparım. Brando'yu bilen ve az çok düzgün düşünen anlar. Yahu Brando ya, nasıl kimse bilmesin ülkede? Bu kadar karamsar olmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı