Zombilerin olma olasılığı var mı?

Zombi değil de kızgın kuduzlu insanlar yapılabilir ve bu ısırık yoluyla bulaşabilir olsa güzel olurdu ama TWD'deki gibi değil ı am Legend'deki gibi. Ne aksiyon çıkardı.

Kendime not kısmını oku bak, sen acıkmışsın bicepsi hüp diye içine çekeceksin. Oysa ölmen için tüm bicepsinin koparılmasına gerek yok. O "ultra" dediğin "hipervasküler" yırtıcıların da tek ısırık ile koparma değil, boğma eylemi var doğada.
Ben de onu diyorum. Köpekbalıkları bile dişlerini geçirdikten sonra tüm vücut kütleleriyle sarsa sarsa kopartır ısırdığı hayvanın etini. Bunu bir insanın yapması çok daha olasılık dışı bir köpekbalığına göre.

Ben de onu diyorum. Köpekbalıkları bile dişlerini geçirdikten sonra tüm vücut kütleleriyle sarsa sarsa kopartır ısırdığı hayvanın etini. Bunu bir insanın yapması çok daha olasılık dışı bir köpekbalığına göre.
Köpekbalığı mevzusuna girmeyelim lütfen, gıpta ettiğim bir diş yapıları var, hem keskin, hem 10 sıra, hem geriye dönük, hiç fark etmeksizin az pişmiş, pişmiş, pişmemiş kemikten hüp diye çekerler kemiği ahlaksızlar. Keşke dişlerimiz öyle olsaydı, ne dolgu ne netwon/kg muhabbetimiz olurdu, ver bakayım pizolayı hop mis gibi.

En fazla aklını yitirmiş ve dişten kana karışarak yayılan bir hastalık olabilir. Zaten aklını yitirmiş bu canlıların hepsi 1 aya açlıktan ölür olsa da. Filmlerde ki gibi eti çürük, organları işlevsiz yaratıkların olması imkansız.

En fazla aklını yitirmiş ve dişten kana karışarak yayılan bir hastalık olabilir. Zaten aklını yitirmiş bu canlıların hepsi 1 aya açlıktan ölür olsa da. Filmlerde ki gibi eti çürük, organları işlevsiz yaratıkların olması imkansız.

Evet öyle bir şeyde var bunlar beslenmeden yaşayamazlar eninde sonunda ölürler. Ama virüsün çıktığı ilk 5 yıl çok feci geçerdi düşünsenize 3.köprü gibi bir alanda binlerce kuduzlu insan ve hepsi birbirine veya diğer normal insanlara saldırıyor onlardan arabayla kaçmak filan çok iyi bir his verirdi o gerilim verdiği heyecan çok güzel olurdu bence.

Hatırlarsanız bir zamanlar "Flakka" vardı, kullanan insanlar aşırı saldırgan oluyor insanlıktan çıkıyordu. Flakka ve gibilerinin özel tesislerde üretilip test amaçlı sokaktaki uyuşturucu bağımlılarına satıldıklarını düşünüyorum, belki de geleceğe dair bir fragman izletiyorlardır. Filmlerdeki gibi yüzü gözü kanlı, parçalanmış vücuda sahip 'zombiler' olacağını düşünmüyorum ancak insanlık benliğini kaybetmiş, daha da güçlenmiş ve aşırı saldırgan olup genetiği değiştirilmiş insanların olacağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı