Ben de özür dilerim fazla tepki olduysa.Bilim yapmıyorsan tamam uzatmaya gerek yok özür diliyorum bu boş tartışma yüzünden. Yanlış bilim yapılması konusunda hassasiyetim var o yüzden tutamadım kendimi bunu yazmadan.
Ölünün dirilip insanı yemesi değil de normal bir insanın aklını kullanmak mümkün olabilir.Hep aklımda profesyonel bilim insanları bir deney ile insanları zombi yapabilirler mi ,böyle imkanı var mıdır? Bence var imkansız diye bir şey yoktur! Olsa da TWD izleyenler için sıkıntı yok.
Ben de onu diyorum. Köpekbalıkları bile dişlerini geçirdikten sonra tüm vücut kütleleriyle sarsa sarsa kopartır ısırdığı hayvanın etini. Bunu bir insanın yapması çok daha olasılık dışı bir köpekbalığına göre.Kendime not kısmını oku bak, sen acıkmışsın bicepsi hüp diye içine çekeceksin. Oysa ölmen için tüm bicepsinin koparılmasına gerek yok. O "ultra" dediğin "hipervasküler" yırtıcıların da tek ısırık ile koparma değil, boğma eylemi var doğada.
Köpekbalığı mevzusuna girmeyelim lütfen, gıpta ettiğim bir diş yapıları var, hem keskin, hem 10 sıra, hem geriye dönük, hiç fark etmeksizin az pişmiş, pişmiş, pişmemiş kemikten hüp diye çekerler kemiği ahlaksızlar. Keşke dişlerimiz öyle olsaydı, ne dolgu ne netwon/kg muhabbetimiz olurdu, ver bakayım pizolayı hop mis gibi.Ben de onu diyorum. Köpekbalıkları bile dişlerini geçirdikten sonra tüm vücut kütleleriyle sarsa sarsa kopartır ısırdığı hayvanın etini. Bunu bir insanın yapması çok daha olasılık dışı bir köpekbalığına göre.
En fazla aklını yitirmiş ve dişten kana karışarak yayılan bir hastalık olabilir. Zaten aklını yitirmiş bu canlıların hepsi 1 aya açlıktan ölür olsa da. Filmlerde ki gibi eti çürük, organları işlevsiz yaratıkların olması imkansız.
Isme gore yargılayan maks. Zeka yazacagi mesajİsmi babapro21 olan bir kişinin maksimum yapabileceği en iyi mesaj.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.