Zoom ekran kaydı yapma

Cracklı yazılımı bende kullandım daha önce sıkıntı yoktu ama Technopat'ta korsan yazılım önermek yasak.

Tamamda korsan önermiyorum ki? Crackli versiyonunu kullanarak kaydettim dedim. Bu cracksiz olarak rahat rahat kaydedebilirsiniz ben crackli bile kaydedebiliyorsam demek. Crack kullanın çok iyi demedik sonuçta.
 
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Lakin sorunumu hala çözebilmiş değilim. Ben zoom üzerinden kayıt almak istiyorum. Bu izni karşı taraf nasıl verebilir?
 
Arkadaşlarınla dene bir ilk açmayı falan hani kendin hostla çağrıyı. Sonra bulabilirsen nereden olacağını host yapacak kişiye dersin nereden yapacağını o da oradan yapar işte.
 
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Lakin sorunumu hala çözebilmiş değilim. Ben Zoom üzerinden kayıt almak istiyorum. Bu izni karşı taraf nasıl verebilir?

Neden program kullanmıyorsun ki OBS gibi mesela uğraşmaya gerek yok sistem yeni sayılır hatalar çıkabilir kayıtta OBS ile ekran kaydı alsan ne değişecek anlamadım.
 
Çok basit. Host yani hoca 'Participant' ksımından senin üstüne gelip 'Allow Record'a basıp sana izin verecek. Sende 'Record'a basıp kaydetmeye başlayacaksın.
 
Neden program kullanmıyorsun ki OBS gibi mesela uğraşmaya gerek yok sistem yeni sayılır hatalar çıkabilir kayıtta OBS ile ekran kaydı alsan ne değişecek anlamadım.

Hocam ben bazen dersi alta almak zorunda kalabiliyorum. Ben masaüstünde olsam bile Zoom ekranını kaydetmek istiyorum.
Çok basit. Host yani hoca 'Particapant' ksımından senin üstüne gelip 'Allow Record'a basıp sana izin verecek. Sende 'Record'a basıp kaydetmeye başlayacaksın.
Teşekkür ederim hocam deneyeceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı