Mr Darkness
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İ5 12400f
Asus Dual Rtx 3060 12gb v2 oc
Gskill 8gb 3200mhz x2 ram
Asus prime h610m k anakart
- Meslek
- Öğrenci
Mesela ne yeteneklerin var zeka gerektiren herhangi bir konuda veya sorunda bana biraz bahseder misin zekanı gösterdiğin konulardan? Sadece meraktan soruyorum.
Hocam daha hızlı algılıyorum, projeleri üç boyutlu ve gerçek hayata uygun düşünebiliyorum, problemlere çok farklı çözümler üretebiliyorum, iki ayrı şeyi aynı anda yapabiliyorum, mekanik aletlerde çalışma prensibini öğrendikten sonra bu prensibi başka bir şeye entegre edip farklı bir ürün elde edebiliyorum, normal bir şeyi görünce bile onun hakkında bazen saatlerce bazen aylarca düşünüyorum. Verimli düşünebiliyorum. Matematik ve fen derslerinde bu beni yaşıtlarımdan ileride olmamı sağlıyor. Ayrıca daha 8 yaşında basit denklemler çözmeye başladım. Bu kadar. Normal bir insan da bu saydıklarımı yapabilir aslında. Son olarak bir şey söyleyeceğim ama linçlenebilirim, arkadaşlarımla konuşurken kendimi küçük bir çocukla konuşuyormuş gibi hissediyorum, halbuki ben de çocuğum. Gerçekten bilim ve düşüncelerimi konuşabildiğim tek bir arkadaşım var.