Zor Türkçe denemesi sonucum nasıl?

Daha gelmedik hocam.
biz bitirdik bile geçmiş olsun size hocanız mıymıymış biraz

Hocam 2 tane eşitsizlik ve 1 tane dönüşüm geometrisi yapsam, denklem ve kareköklü ifadelerden tüm soru tiplerine çalışsam, veri analizi ve olasılık konularını biliyorum zaten. Bir de sanırım her sene bilimsel gösterim soruyorlarmış. Onu da yapsam toplam 12 doğrum oluyor. Gerisini de boş bırakırım.

Bu arada denklemler konusuna 15 tatilden önce geçmiştik ama çok anlamamıştım.
Eki Görüntüle 2407947
LGS 2025 örnek sorularında böyle soru var. LGS 2024 örnek sorularında kolay kareköklü sorular vardı ve gerçekten LGS 2024'de 2-3 tane kolay kareköklü soru çıkmıştı.
attığın soruda paydayı 12 ye eşitlicen sonra soruyu çözcen reis basit konu yani

Hocam ben söyleyeyim. Arkadaşın zaten iyi bir temeli vardı. Bol denemeye giriyordu. Onun dışında çalışmıyordu (sanırım). Sonra sınavda kolay olunca 430 geldi.

Hocam matematikte çok kötü olduğunuz için önerim şu:

Öncelikle partikül matematiğin konu anlatım videolarını izleyin. Ardından kazanım (TEOG tarzı da deniliyor) soruları çöz. Fakat bu 1 hafta her gün matematik çalışman lazım. Kazanım sorularından sonra artık kolaydan zora yeni nesil soruları çöz.

Kolay yayıncılıklar:

Muba.
Ulti.
Av.
Bons (gümüş matematik)

Orta yayıncılıklar:

Hız soru bankası.
Koray varol

Zor yayıncılıklar:

Hız (matematik uzmanı)
Okyanus Master
Nartest Power.

Bana sorarsan zor soru bankası yerine orta yeni nesile alıştıktan sonra matematik branş denemesi al.

Önerim:

Hız yayınları.
Nartest
Ankara güçlendiren.

Hocam kazanım sorularında da konuyu tamamen kavramadan yeni nesile geçmeyin.
benim net ort. 10 fln hangisini alim

Biz bitirdik bile geçmiş olsun size hocanız mıymıymış biraz.

Attığın soruda Payday'ı 12'ye eşitlicen sonra soruyu çözcen reis basit konu yani.

Benim net ort. 10 falan hangisini alim.

10 nete geldiysen konu eksiğin yok, yeni nesile alışık değilsin. Koray varol öneririm. Kolay yeni nesil sorulardan oluşuyor, ben LGS döneminde çözmüştüm. Efsane bir yayın. Öğrenciyi müthiş bir şekilde geliştiriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
14D 6Y çıktı. 3.soru 10.soru 14.soru 15.soru 16.soru ve 20.soruyu yanlış yaptım. Dikkatsizlikten 14. 15. ve 16.soruları yanlış yaptım.

Bir de Mozaik Yayınlarından internetten 1.dönem konularından Türkçe denemesi çözdüm. 18 doğru 2 yanlış çıktı. Metin türleri ve Sözel Mantıktan yanlışım çıktı sadece.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
14D 6Y çıktı. 3.soru 10.soru 14.soru 15.soru 16.soru ve 20.soruyu yanlış yaptım. Dikkatsizlikten 14. 15. ve 16.soruları yanlış yaptım.

Bir de mozaik yayınlarından internetten 1.dönem konularından Türkçe denemesi çözdüm. 18 doğru 2 yanlış çıktı. Metin türleri ve sözel mantıktan yanlışım çıktı sadece.

3. soru doğru yapılmalıydı.
10. soru doğru yapılmalıydı.
14/15/16 dikkat hatası.
20. soru yanlış yapılabilir.

Dikkat hatasından giden sorulara baktım, en fazla 2-3 yanlış olması gereken bir denemeydi. Dikkat hatalarını saymazsak 17D 3y. Yani güzel bir sonuç. Ama LGS'de dikkat hatasının geri dönüşü yok maalesef.

Arkadaşlar LGS 2023 sorularını çözdüm sonucum şu şekilde;
Türkçe : 19D 1Y
İnkılap : 9D 1Y
Din Kültürü : 7D 3Y
İngilizce : 10D 0Y
Sayısal kısmı önceden çözdüğüm ve cevapları bildiğim için orayı çözmedim. Sizce sonucum nasıl?

Türkçe: 19D 1Y.
İnkılap: 9D 1y.
Din kültürü: 7D 3y.
İngilizce: 10D 0Y.
Sayısal kısmı önceden çözdüğüm ve cevapları bildiğim için orayı çözmedim. Sizce sonucum nasıl?

Sözel gayet güzel. Sayısalda tahminen matematik ve fenden kaç doğrunuz olurdu?

Türkçe : 19D 1Y
İnkılap : 9D 1Y
Din Kültürü : 7D 3Y
İngilizce : 10D 0Y
Din biraz kötü. İnkılap 0 olsa daha iyi olurmuş ama 1 de iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı