Zorla sanayide çalışmak

Sametkrnk

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle, "git iş öğren" gibi tavsiyelere gerek yok. Ben 15 yaşındayım ve her yaz olduğu gibi bu yaz da babam beni sanayide bir işe yerleştirdi. Arkadaşlarımın gezip tozarken ben sürekli olarak sanayide çalışıyorum. Zaten fiziksel olarak da sanayi ortamına uygun değilim; zayıf ve cılız bir vücut yapım var. Bana işten nasıl çıkabileceğim ya da kovulmam için ne yapabileceğim, ya da grip olmam için nasıl bir şey yapabilirim, yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kovulmak için ustan şunu yap dediğinde duymamış gibi yap tekrar söylesin hep duymamış gibi yap böyle bir gün patlayıp kovar 😁

Öncelikle, "git iş öğren" gibi tavsiyelere gerek yok. Ben 15 yaşındayım ve her yaz olduğu gibi bu yaz da babam beni sanayide bir işe yerleştirdi. Arkadaşlarımın gezip tozarken ben sürekli olarak sanayide çalışıyorum. Zaten fiziksel olarak da sanayi ortamına uygun değilim; zayıf ve cılız bir vücut yapım var. Bana işten nasıl çıkabileceğim ya da kovulmam için ne yapabileceğim, ya da grip olmam için nasıl bir şey yapabilirim, yardım ederseniz çok sevinirim.
Grip olmana gerek yok cesaretini topla ve babanla yüzleş çalışmak istemediğin konusunda.

Aile seni doğurmuş ama eğitim vermemişler sen eğitimsiz bir çocuk olunca seni gereksiz bulup sanayiye göndermişler klasik Türk ailesi senaryosu.

Elinden iş gelen başarılı bir çocuğun sanayiye gideceğini sanmıyorum büyük ihtimal sende çok ihmalkar bir yapıya sahipsin.

Aile seni doğurmuş ama eğitim vermemişler sen eğitimsiz bir çocuk olunca seni gereksiz bulup sanayiye göndermişler klasik Türk ailesi senaryosu.

Elinden iş gelen başarılı bir çocuğun sanayiye gideceğini sanmıyorum büyük ihtimal sende çok ihmalkar bir yapıya sahipsin.
Bunun sonucu olarak çocuğu zorla sanayide çalıştırması mı gerekiyor? Saçmalayın. Eğer çocuk eğitimsizse bunun sorumlusu çocuk değil, ailedir. Çocuk deli olmadığı sürece sorumlunun ailesi olduğunu düşünüyorum.

Tam olarak bu zihniyet istihdamı köreltti.

Kesip biçme yaparak herkes haklı çıkar sonrasında ne yazdığıma da bir bak. Aile kötü olabilir fakat çocuğun kendi iradesi varken bir şeyler yapabilmesi gerekiyor hiç kimse kendini kandırmasın burası Amerika değil çocuğum matematik beceremiyor ama yüzmesi çok iyi o zaman yüzücü olsun filan kafasında gezmeyin millete de akıl vermeye kalkmayın.

Bunun sonucu olarak çocuğu zorla sanayide çalıştırması mı gerekiyor? Saçmalayın. Eğer çocuk eğitimsizse bunun sorumlusu çocuk değil, ailedir. Çocuk deli olmadığı sürece sorumlunun ailesi olduğunu düşünüyorum.

Ben zaten sanayide çalışmak zorunda mı dedim ilk önce bunu anla bence. Bir ikinci olarak ben zaten ailenin eğitim vermediğini ailenin bu konuda bilgisi olmadığını vurgulamışken sırf öne çıkmak için boş yorum yapmayın.

Benim ailem kötü o zaman benim de kötü bir pozisyonda olmam benim değil ailemin suçu diye mi düşünsün şimdi çocuk? Madem bu yazdıklarımızı görüyor aklı eriyor o zaman bir şeyler başarmak için ihmalkar olmayı bıraksın ve çalışsın bir konuda. Ailesi kötü ona lafım yok fakat sırf yorum yapmak için yaparsanız kırarım kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı