Zotac 4060 Ti vs PNY 4060 Ti

Bütçe
13000

İbrahim Özkan

Hectopat
Yer
izmir
Daha fazla  

Arkadaşlar birazdan bu ikisinden birini sipariş vereceğim ama çok kararsız kaldım sizce hangisi fanboyluk yapmadan açıklamalı tavsiye verirseniz süper olur şimdiden sağ olun.

Arkadaşlar birazdan bu ikisinden birini sipariş vereceğim ama çok kararsız kaldım sizce hangisi fanboyluk yapmadan açıklamalı tavsiye verirseniz süper olur şimdiden sağ olun.
Bana kalırsa zotac'ın ürünlerinin kalitesi daha iyi, pny daha kötü kalitede ürün kullanıyor ama ben incelemelerine bakmadım. Bu benim şahsı fikrim, incelemelerine bakabilirsiniz ve ordan hangisi daha güzel soğutuyor ve daha kaliteli malzemesi var ona göre alabilirsiniz.

Benim önerim soğutma performansından çok malzeme kalitesine dikkat etmeniz, soğutma termal macun falan değişek düşülür ama malzeme değişemez.

Bana kalırsa Zotac'ın ürünlerinin kalitesi daha iyi, PNY daha kötü kalitede ürün kullanıyor ama ben incelemelerine bakmadım. Bu benim şahsı fikrim, incelemelerine bakabilirsiniz ve oradan hangisi daha güzel soğutuyor ve daha kaliteli malzemesi var ona göre alabilirsiniz.

Benim önerim soğutma performansından çok malzeme kalitesine dikkat etmeniz, soğutma termal macun falan değişek düşülür ama malzeme değişemez.

Yani Zotac alırsın.

Zotac aldım arkadaşlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı