Zotac 4080 RTX kırmızı ışık

Tamamdır öyle yapmam daha mantıklı olacaktır öyle diyorsanız ama rica etsem bana ne kadar sürer geri gelmesi ortalama söyleyebilir misiniz bilgisayar lazım bana çünkü.

Hocam garantinin üstüne kim olduğu yazıyor zaten.

1701364941595.png

Hocam burdan ürünümde arıza var diyorum
1701364969680.png

burdada iade/değişim diyorum
1701364991948.png

Duruma göre değişiyor eğer sıkıntılı bir sorunu varsa zaten direk değişim kararı verip yenisini gönderirler. Tamirlik bir işlem varsa da 1-1 buçuk hafta diyorum ben.

Bu alan geliyor bu alana ne yazmalıyım tam olarak ve rapor derken neyi kast ediyor yardımcı olabilir misiniz tekrardan bu işlerde fazla acemiyim de bir sıkıntı olsun istemiyorum.

Eki Görüntüle 2036591
Hocam burdan ürünümde arıza var diyorum
Eki Görüntüle 2036593
burdada iade/değişim diyorum
Eki Görüntüle 2036596

Bu alan geliyor bu alana ne yazmalıyım tam olarak ve rapor derken neyi kast ediyor yardımcı olabilir misiniz tekrardan bu işlerde fazla acemiyim de bir sıkıntı olsun istemiyorum.
Oraya ürünün kırmızı uyarı ışığı yanan fotosunu atın açıklamaya da ürünüm hata veriyor değişim önceliğim olacak şekilde değişim veya tamir istiyorum yazın.

Oraya ürünün kırmızı uyarı ışığı yanan fotoğrafını atın açıklamaya da ürünüm hata veriyor değişim önceliğim olacak şekilde değişim veya tamir istiyorum yazın.

Ya aklıma şey geldi değişimden önce bir bilgisayarcıya götürüp acaba ekran kartının 3 güç kablosundan 3üde takılı mı diye bir kontrol mü ettirsem karta dokundurtmadan sadece kablolar takılı mı diye bir kontrol ettirmek mantıklı olabilir çünkü diğer 4080 RTX kırmızı ışık sayfalarında güç kablolarından hepsi takılmazsa bu problem yaşanabilir yazılmış ne dersiniz siz bu dediğime?

Şu attığıma bir göz gezdirin.

bakıp hemen dönüş yapıyorum,

Şu attığıma bir göz gezdirin.

Evet dediğiniz gibi kırmızı ışık bir hata değil de mod seçimiymiş yardımınız için çok sağ olun ama hala anlamadım bir şey var bu 2 mod nedir yani biri "Amplify" diğeride "quiet" bu ikisini de açıklayabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı