Zotac RTX 4080 alınır mı?

Tamam sana göre bir açıklama yapayım o zaman :).

Genel olarak RTX 4080 alınmaz çünkü 4090'ın aşırı fazla kırpılmış versiyonu. 3090Ti ile arasında %15 performans farkı var neredeyse. Sence alınır mı? Ayrıca istediğimi yazarım ukalalık niye yapıyorsun ki bana?
7900 XT'de 4080'den daha fazla Ray Tracing core olması da önemli bu bağlamda. 4080'i alınabilir kılacak tek şey DLSS 3.0 şuanda, ki 7900 XT'de AI core'ları olması "DLSS alternatifi mi geliyor" diye sorduruyor insana.

Sanırım gamerock alacağım arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
Güzel bir model, güle güle kullanın hocam.

7900 XT'de 4080'den daha fazla Ray Tracing core olması da önemli bu bağlamda. 4080'i alınabilir kılacak tek şey DLSS 3.0 şuanda, ki 7900 XT'de AI core'ları olması "DLSS alternatifi mi geliyor" diye sorduruyor insana.

Güzel bir model, güle güle kullanın hocam.
Frame generation yazılımsal bu arada. DLSS 3.0'ı DLSS 3.0 yapan frame generation olarak lanse ettiler ama aslında yazılımdan ibaretmiş.

Frame generation yazılımsal bu arada. DLSS 3.0'ı DLSS 3.0 yapan frame generation olarak lanse ettiler ama aslında yazılımdan ibaretmiş.

FSR ve Intel XeSS ile uyumlu çalıştığı açıklanmıştı zaten hocam frame generation için. Benim bahsettiğim donanımsal bir rakip çıkarmaları, aynı DLSS gibi. FSR yine duracak ama bir de bu tarz bir teknoloji gelecek gibi. AMD'nin bu seneki ürünlerini deli gibi merak ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı