- Makaleler
- 2
Düşüyor ve düşmeyede devam edecek paşa paşa çekecekler aşağı. MSI veya ASUS bekleyenler çok onlarda acele etmesin onları da göreceğiz inşallah panik yapmayın
.
Suprim X 4070 Ti düşünüyorum ama beklemek gerekir mi bilemedim. Aradaki fark ne durumdadır bilgisi olan var mı ?
![]()
MSI RTX 4070 TI SUPRIM X 12G 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI RTX 4070 TI SUPRIM X 12G 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI RTX 4070 TI SUPRIM X 12G 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 24.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sözde böyle premium kartların fiyatları kolay kolay düşmez. 4070 Ti için bu kadar üst AIB model kart bence gereksiz.
Suprim X'in ne kadar düşeceğini kimse tahmin edemez ama genelde ASUS ROG STRIX ve MSI SUPRIM X serisinde pek bir indirim olmuyor.![]()
MSI GEFORCE RTX 4070 TI SUPRIM X 12G RTX4070 TI 12GB GDDR6X 192B Gaming Ekran Kartı « Sepetist.com
Aynı Gün Kargo, Garantili Orjinal Ãrünwww.sepetist.com
25.179 TL fiyatlı bir link daha mevcut. Sepetist de güvenilir bir yer.
Sapphire Nitro+ RX 6700 XT'den geçeceğim. Biraz da heyecanlıyım Nvidia tarafı için. Kaliteli olsun niyetindeyim hocam, tavsiye verebilirseniz sevinirim.
Suprim X'in ne kadar düşeceğini kimse tahmin edemez ama genelde ASUS ROG STRIX ve MSI SUPRIM X serisinde pek bir indirim olmuyor.
ZOTAC senelerdir ekran kartı üreten bir firma, o konuda şüphen olmasın, 4090 modeli hatta coil whine olmayan nadir kartlardan. Bence bu fiyata bu ürünü kaçırma derim.
Suprim X modelini aldığında FPS olarak ekstradan 10-20 FPS almayacaksın, aradaki maksimum fark 2-3 FPS olucak. Sıcaklık olarak da taş çatlasa 5 derece fark eder, inanın o aradaki fiyat farkına değmez.Suprim X 20'ye düşse hiç düşünmem de 4000 serisinde premium bir kartla devam etmek istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.