Zotac GTX 1070 vs MSI GTX 1070

Hangi kart seçilmeli ?

• Zotac

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    9
  • Anket kapandı .
Zotac'a kötü demedim hocam. Araştırmadım dedim. Tabi bir zamanlar iyidir ancak şuan kullanan kişilerin yorum yapması ve fikir söylemesi önemli. Arkadaş ona göre kararını verir.
Ben de zaten sizin kötü dediğinizi söylemedim :).
Elbette, önceki modeller de kötü bir iş yapmış olabilir, ama inşallah bu seride iyi olacak.

Zotac kullanma deneyimim olmadı şuana kadar fakat okuduğum ve dinlediğim yorumlar genellikle disbiritörlüğünü üstlenen firmanın yetersizliğinden kaynaklanıyor. Ürün kalitesi nasıldır, verimliliği nasıldır bilememem. MSI a gelecek olursak Türkiye distribütörlüğü harika. Zaten kalitesini ve verimliliğini biliyorsunuzdur. Ali bey ve Recep beyin yapmış olduğu inceleme sonrasında yakın zamanda toplayacağım bilgisayarda da benim tercihim MSI dan yana olacak.

Zotac 10 serisinde çok öne geçti, tek dezavantajı çok kalın olması. MSI diyenler ağır fanboydur bana kalırsa. Hatta daha Zotac GTX 1080 AMP! Extreme versiyonunun ne olduğuna bakmadan 'aa bak MSI var ejderha var hemen ona oy vermem lazım' kafasında çoğu. Hepsine demiyorum, Zotac ile ilgili kötü geçmişleri olmuştur. Olağan bir şey, Zotac eskiden o kadar iyi değildi fakat emin olun 10 serisinde diğer firmalardan çok daha önde !

Zotac 10 serisinde çok öne geçti, tek dezavantajı çok kalın olması. MSI diyenler ağır fanboydur bana kalırsa. Hatta daha Zotac GTX 1080 AMP! Extreme versiyonunun ne olduğuna bakmadan 'aa bak MSI var ejderha var hemen ona oy vermem lazım' kafasında çoğu. Hepsine demiyorum, Zotac ile ilgili kötü geçmişleri olmuştur. Olağan bir şey, Zotac eskiden o kadar iyi değildi fakat emin olun 10 serisinde diğer firmalardan çok daha önde !
Bu yazdıklarından sonra gelmiş bize fanboy mu diyorsun? :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı