Zotac GTX 1070 vs MSI GTX 1070

Hangi kart seçilmeli ?

• Zotac

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    9
  • Anket kapandı .
arkadaşlar yeni ekran kartı alacağım.. 2100 tl ye kadar..ne olacağına kadar veremedim..bir yardımcı olsanız? (şuanki sistemim 8 gb 1866 mhz ram, 256 gb ssd, ati redeon hd7850 o.c, asus sabertooth 990fx r2.0 anakart, amd fx 8150 3,6 mhz işlemci. tehermatake frio işlemci fanı. cooler master kasa)

arkadaşlar yeni ekran kartı alacağım.. 2100 tl ye kadar..ne olacağına kadar veremedim..bir yardımcı olsanız? (şuanki sistemim 8 gb 1866 mhz ram, 256 gb ssd, ati redeon hd7850 o.c, asus sabertooth 990fx r2.0 anakart, amd fx 8150 3,6 mhz işlemci. tehermatake frio işlemci fanı. cooler master kasa)
O fiyata bir ekran kartı alırsan garanti darboğaz yaşarsın.

Bu bence tamamen sana kalmış birşey birisi diğerine göre biraz daha yüksek bir performans verirken daha fazla çalışıyor daha fazla enerji tüketiyor ve daha fazla ısınıyor diğeri ise Zotac'a nazaran daha az performans veriyor daha az enerji tüketiyor ve daha az ısınıyor ben senin yerinde olsam MSI alırdım sonuçta GTX 1070 söz konusu canavar gibi bir kart neticesinde 3-5 fps oynamasından zarar gelmez bence

İyi GPU derken kaymak tabaka GPU'dan bahsediyor yani silikon kalitesi iyi olan GPU'dan. EVGA FTW ve Galax HOF serisi kaymak tabaka GPU'lar kullanıyor genelde. Diğer markalarında bazı modelleri kullanabiliyor kaymak tabaka GPU. Araştırarak rahatlıkla bulabilirsiniz hangi markaların kullandığını.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı