Öyle değil miÇok mantıklı.
Öyle değil miÇok mantıklı.
AynenÖyle değil mi.
Sığar, 80 Cm felan boşluk kalıyor.Aynen. Bu arada Corsair Spec Alpha kasaya Strix 1070 sığar değil mi? Kitapçıkta maksimum GPU uzunluğu 380mm yazıyor. Asusun sitesinde Strix 1070 için 29.8 x 13.4 x4 cm uzunluğunda diyor.
O fiyata bir ekran kartı alırsan garanti darboğaz yaşarsın.arkadaşlar yeni ekran kartı alacağım.. 2100 tl ye kadar..ne olacağına kadar veremedim..bir yardımcı olsanız? (şuanki sistemim 8 gb 1866 mhz ram, 256 gb ssd, ati redeon hd7850 o.c, asus sabertooth 990fx r2.0 anakart, amd fx 8150 3,6 mhz işlemci. tehermatake frio işlemci fanı. cooler master kasa)
ne alayım hocam. bana öneri kart sunabilir misiniz? darbogaz yaşatmayacak birşey..O fiyata bir ekran kartı alırsan garanti darboğaz yaşarsın.
Bence RX 460 - GTX 950 Gibi kartlara bakmalısın. Yani demek istediğim giriş seviyesi kartların üstüne biraz daha üst versiyonlarına bakne alayım hocam. bana öneri kart sunabilir misiniz? darbogaz yaşatmayacak birşey..
Hocam bence işlemci, anakart, RAM felan geliştirin, kalan para ile de iyi bir ekran kartı alın derim.ne alayım hocam. bana öneri kart sunabilir misiniz? darbogaz yaşatmayacak birşey..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.