ZOTAC GTX770 GDDR5 4GB 256Bit nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mesa55

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Zotac markası nasıldır? Nvidia ekran kartı alacağım ya msi gtx 770 900lira ya da bunu alacağım 1060 lira. Yeni nesil oyunlara 2 gb yetmez diye sıkıntım var ama zotac markası nasıldır bilemiyorum. Zotacın kendi sitesinden 2 yıl olan garantiyi +3 yıl ekleyebiliyoruz. Ama bu ürün nasıldır? Alırsam sorun çıkartır mı ? 1080p ve tek monitör için. Şuan watch dogs 2gblik gtx 770'de texture ultrada sorun çıkartıyor ama 4gblik gtx770'de ultrada oynanıyor. sonuç olarak bu zotac neyin nesidir.

Zotac Gtx770 Gddr5 4Gb 256Bit Nvidia Geforce Dx11.1 Ekran Kart - Vatan Bilgisayar

Son düzenleyen: Moderatör:
Zotac Amp kartları piyasadaki en hızlı kartlardır(Gerçi verdiğiniz linkdeki kart Amp değil). Ama sağlamlık ve uzun ömürlülük konusunda ne kadar gider bilemem. 4 yıl Zotac kullandım ve stok soğutuculu olduğu için sesi hariç hiç bir özelliğinden sıkıntı çekmedim. En son çare Zotac alın. Asus, Gigabyte, Msı gibi markalar varken Zotac'a yönelmeyin. Alırsanızda keşke almasaydım diyeceğinizi sanmıyorum. 2 gb vram oyunlar için yeterli kardeşim. WatchDogs istediği 3 gb vram'in hakkını verse bari. :) Oyuncak araba kullanıyoruz sanki. Daha bir çok iğrenç hazırlanmış efektler.

Zotac Amp kartları piyasadaki en hızlı kartlardır(Gerçi verdiğiniz linkdeki kart Amp değil). Ama sağlamlık ve uzun ömürlülük konusunda ne kadar gider bilemem. 4 yıl Zotac kullandım ve stok soğutuculu olduğu için sesi hariç hiç bir özelliğinden sıkıntı çekmedim. En son çare Zotac alın. Asus, Gigabyte, Msı gibi markalar varken Zotac'a yönelmeyin. Alırsanızda keşke almasaydım diyeceğinizi sanmıyorum. 2 gb vram oyunlar için yeterli kardeşim. WatchDogs istediği 3 gb vram'in hakkını verse bari. :)

MSi gtx770 gta5'de ultra açar mı sizce? Bir de 2gb artık bazı oyunlarda istiyor yani tek watch dogs değil. 2gb 1080pde yeter mi diyorsun? AA ayarını en düşüğe alırım sorun olmaz.

MSi gtx770 gta5'de ultra açar mı sizce? bir de 2gb artık bazı oyunlarda istiyor yani tek watch dogs değil. 2gb 1080pde yeter mi diyorsun? AA ayarını en düşüğe alırım sorun olmaz
Kardeşim. Yeni çıkan ve CryEngine gibi vram'e işkence eden EnemyFron oyununu full grafiklerde oynuyorum. Vram 1800 mb'yi geçmiyor. 1080p'de geçemez saten. Thief için ultra ayarlarda 3 gb vram istediklerini söylediler, oyunu full grafiklerde bitirdim, 1900 mb vram'den fazlasını görmedim. Adamlar grafik motorlarını 1080p'de 2 gb vram'i geçmeyecek şekilde ayarlıyorlar saten.
Merak ettiğin bir oyun varsa söyle kardeşim. Bakayım kaç mb vram harcıyor.

Kardeşim. Yeni çıkan ve CryEngine gibi vram'e işkence eden EnemyFron oyununu full grafiklerde oynuyorum. Vram 1800 mb'yi geçmiyor. 1080p'de geçemez saten. Thief için ultra ayarlarda 3 gb vram istediklerini söylediler, oyunu full grafiklerde bitirdim, 1900 mb vram'den fazlasını görmedim. Adamlar grafik motorlarını 1080p'de 2 gb vram'i geçmeyecek şekilde ayarlıyorlar saten.
Merak ettiğin bir oyun varsa söyle kardeşim. Bakayım kaç mb vram harcıyor.

bir fotoğraf görmüştüm thief 2500mb vram harcıyordu. Sanırım yüksek AA ile. crysis 3 ve bf4 ultrada 4x msaa ile kaç vram harcadı sende?

bir fotoğraf görmüştüm thief 2500mb vram harcıyordu. Sanırım yüksek AA ile. crysis 3 ve bf4 ultrada 4x msaa ile kaç vram harcadı sende?
Crysis herşey ama herşey fulldeyken 1900 mb vram, Bf4 1800 mb vram. Bunlar max. değerler. Genelde 1500 mb, 1600 mb vram'de seyrediyor. Arada 1-2 saniyelik fırlıyor o kadar.

Crysis herşey ama herşey fulldeyken 1900 mb vram, Bf4 1800 mb vram. Bunlar max. değerler. Genelde 1500 mb, 1600 mb vram'de seyrediyor. Arada 1-2 saniyelik fırlıyor o kadar.

Peki fpsler kac ortalama ?

Battlefied 4'de yer yer 75 fps'ye çıktığı bile oluyor. Crysis'de 50 fps, hareketin az olduğu yerlerde 60-65 fps oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
2400 2500 mb bile oluyor crysis 2 gb gtx770?

Şöyle bir şey var, direk GTX770 veya Nvidia yönelmeyin.

Performans olarak gidersek;
R9 280X = GTX770 diyebiliriz fakat birinin VRam'i 3GB iken, birinin VRam'i 2GB.

Fiyat olarak gidersek;
Powercolor R9 280X Turboduo = 769TL
MSI GTX770 Twin Frozr = 898TL.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı