Zotac Markası nasıldır?

Ben hem yabancı hem yerli çok site takip ediyorum. Adamların sponsor markaları var ama adamlar tüm markaların ürünlerini inceliyorlar. Ve sonuçlar objektif, böyle bir güzelliği bizin forumlarımızda görmek isterim. Ben Technopat'ın çok eski takipçileri arasındayım. İncelelenen markalar sadece Asus ve MSI. Başından beri sabırla bekliyorum diğer markaların, ürünlerin incelenmesini, aralarındaki farkların gösterilmesini, ben bunu yabancılardan öğrenmektense, bizimkilerden öğrenmek istiyorum. Bekliyorum bakalım biz ne zaman Zotac, Sapphire, XFX, Gigabyte, Asus, MSI, vs. Şöyle detaylı detaylı incelemelerini görecez. :)

Aslına bakarsanız sorun Recep Baltaş kullanmayın dedi diye böyle söylemeleri değil, asıl sorun ellerinde zerre kanıt olmadan çamur at izi kalsın mantığıyla yaklaşmaları. Bizim attığımız konuda malzeme kalitesine kadar her bilgi var, adamların attığı linklerdeki bilimsellik "Ben çok ekran kartı kullandım, bunlar kötü" seviyesinde.

Aynen öyle. Bu arada sende mi Isparta da oturuyorsun :D Ben de askeri lojmanların arkasındayım nazmiyenin karşısı gel bi kahve içelim forumun durumunu tartışırız :D

Ben hem yabancı hem yerli çok site takip ediyorum. Adamların sponsor markaları var ama adamlar tüm markaların ürünlerini inceliyorlar. Ve sonuçlar objektif, böyle bir güzelliği bizin forumlarımızda görmek isterim. Ben Technopat'ın çok eski takipçileri arasındayım. İncelelenen markalar sadece Asus ve MSI. Başından beri sabırla bekliyorum diğer markaların, ürünlerin incelenmesini, aralarındaki farkların gösterilmesini, ben bunu yabancılardan öğrenmektense, bizimkilerden öğrenmek istiyorum. Bekliyorum bakalım biz ne zaman Zotac, Sapphire, XFX, Gigabyte, Asus, MSI, vs. Şöyle detaylı detaylı incelemelerini görecez. :)

Ya abi powercolor r9 390x devil diye bir kart üretti r9 390x da 2 tane gpu var yanlış bilmiyorsam. Powercolor kim desen boyama kitabı sanır bizim forum :D

Ben inanıyorum ki Technopata G1 980ti gelseydi seve seve inceleme videosu çekerlerdi ama firma kartı yollamazsa editörlerin bu denli yüksek bütçeli kartları kendileri alıp incelemesi çok zor.

Aynen öyle. Bu arada sende mi Isparta da oturuyorsun :D Ben de askeri lojmanların arkasındayım nazmiyenin karşısı gel bi kahve içelim forumun durumunu tartışırız :D

Ya abi powercolor r9 390x devil diye bir kart üretti r9 390x da 2 tane gpu var yanlış bilmiyorsam. Powercolor kim desen boyama kitabı sanır bizim forum :D

Hayırlısı diyeyim, sınav haftası malum, ama bir ara olabilir.

Zotac Gtx 970 kullanıcısıyım. Elimdeki ürün: Zotac GTX970 GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
Ürünün muaddil firmaların kartlarından eksik yanı O.C. potansiyelinin düşüklüğü ve diğer markalara oranla 5-6 derece daha sıcak çalışması. Ben elimdeki ürünü 2. elden almıştım ve çok memnunum. 0 olarak bu ürünü almanı tavsiye etmem ama Zotac Amp Edition modelleri var bunları alabilirsin çünkü hem performans hemde serinlik açısından diğer markalardan farkları yok. Sana tavsiyem Nvidia alacaksan Evga al. Zotac, Kepler mimarisi ile çok kötü bir iş çıkarmıştı ancak Maxwell ile büyük gelişim kaydetti bu yüzden eski yargıları bir kenara bırakmakta fayda var. Maxwell alacaksan seni üzmez ama Evga varken 1. tercihin olmamalı.

Eki Görüntüle 149454 Eki Görüntüle 149454 Arkadaşlar böyle bir sistem topladım (Varsa önerileriniz parçalar konusunda her türlü dinlerim) ekran kartı hangi marka olsun ona karar veremedim.Evga GTX980 FTW 4GB GDDR5 256Bit (EE-04G-P4-2986-KR) ya da Evga nın bu ürünü var sonundaki FTW yazısının da ne anlama geldiğini bilmiyorum.
upload_2016-3-20_21-4-12.png
Eki Görüntüle 149455

Eki Görüntüle 149454 Eki Görüntüle 149454 Arkadaşlar böyle bir sistem topladım (Varsa önerileriniz parçalar konusunda her türlü dinlerim) ekran kartı hangi marka olsun ona karar veremedim.Evga GTX980 FTW 4GB GDDR5 256Bit (EE-04G-P4-2986-KR) ya da Evga nın bu ürünü var sonundaki FTW yazısının da ne anlama geldiğini bilmiyorum.
upload_2016-3-20_21-4-12.png
Eki Görüntüle 149455
Evga biraz daha pahalıya geldiği için Zotac'dan sonra kararsız kaldım biraz aslında

Eki Görüntüle 149454 Eki Görüntüle 149454 Arkadaşlar böyle bir sistem topladım (Varsa önerileriniz parçalar konusunda her türlü dinlerim) ekran kartı hangi marka olsun ona karar veremedim.Evga GTX980 FTW 4GB GDDR5 256Bit (EE-04G-P4-2986-KR) ya da Evga nın bu ürünü var sonundaki FTW yazısının da ne anlama geldiğini bilmiyorum.Eki Görüntüle 149456Eki Görüntüle 149455

Hocam sen hiç girmeden bütçe söyle bize. 2-3 tane farklı gtx 980 var sistemde everest kasa var sen bütçe söyle bize.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı