ZOTAC RTX 2060 model sıcaklık farkları

Hocam sisteminizde ZOTAC 2060 mı var?

Sisteminiz benim alacağım sistem mi? Sisteminizde linkte bahsettiğim TWİN FAN olmayan model mi var?

Hocam sıcaklık değerlerini atıcaktınız.
Zotac 2060 Gaming var, attığın linktekinden, diğer donanımlar farklı, bugün yoğunluktan fırsatım olmadı bu sabah bakarım.

Bundan dimi dostum? Sabırsızlıkla bekliyorum atmanı çünkü sistemi alıcam sıcaklık değerlerini bekliyorum görmeyi.
Şu an da en ağır yükte maksimum 69 derece sıcaklık tabi yazın en sıcak zamanda 5-10 derece yukarı olur. Yine de sıcaklık değerleri bana göre gayet iyi.

Konuda 2 tane farklı ZOTAC RTX 2060 var. Sizin sisteminizde ucuz olan mı var?

Bundan dimi dostum? Sabırsızlıkla bekliyorum atmanı çünkü sistemi alıcam sıcaklık değerlerini bekliyorum görmeyi.

Konuda 2 tane farklı ZOTAC RTX 2060 var. Sizin sisteminizde ucuz olan mı var?

Evet fiyatı daha uygun olan modeli kullanıyorum. Performans ve sıcaklık değerlerinde bir sorun görmedim. Bahsettiğim 69 derece maksimum gördüğüm ve kaydettiğim değer. Ortalama 55-60 derecelerde geziyor. Ortam sıcaklığı ve kullandığınız kasaya göre değerlerde değişecektir.

Evet fiyatı daha uygun olan modeli kullanıyorum. Performans ve sıcaklık değerlerinde bir sorun görmedim. Bahsettiğim 69 derece maksimum gördüğüm ve kaydettiğim değer. Ortalama 55-60 derecelerde geziyor. Ortam sıcaklığı ve kullandığınız kasaya göre değerlerde değişecektir.

Bildiğim kadarıyla sürekli çalışıyormuş fan. Yük altında değilken rahatsız ediyor mu bu ses?

Bildiğim kadarıyla sürekli çalışıyormuş fan. Yük altında değilken rahatsız ediyor mu bu ses?

Evet fan sürekli çalışıyor ve oldukça sessiz. Boşta 30 derece civarı. Yani windows masa üstü, internet, video izlerken 30-32 derece civarı. Oyuna girdiğin de yük de dahil kasa fanı sesi her zaman daha baskın. Şunu da belirteyim yük de çok az coil whine mevcut ama kesinlikle rahatsız etmiyor duyman için kartın dibine gelip kulağını dayaman gerek.

Evet fan sürekli çalışıyor ve oldukça sessiz. Boşta 30 derece civarı. Yani windows masa üstü, internet, video izlerken 30-32 derece civarı. Oyuna girdiğin de yük de dahil kasa fanı sesi her zaman daha baskın. Şunu da belirteyim yük de çok az coil whine mevcut ama kesinlikle rahatsız etmiyor duyman için kartın dibine gelip kulağını dayaman gerek.

Hocam o zaman bir sorun çıkmazsa alıyorum, teşekkürler bilgilendirme için.

Hocam o zaman bir sorun çıkmazsa alıyorum, teşekkürler bilgilendirme için.

Yanlış hatırlamıyorsam 2006 ya da 2008 den beri zotac marka erkan kartı kullanıyorum. Zotac Nvidia GeForce 8800GT AMP ile başladım daha sonra GTX 660 ve şimdi RTX 2060 hiç yarı yolda bırakmadı gerçekten memnun kaldım. Türkiye de bir çok kullanıcı bu markayı bilmiyor ama sonuçta Zotac Nvidia nın partner ortaklarından biri bana göre fiyat performans ürünleri gayet iyi tabi gidip Asus ROG serisi bir ekran kartı ile karşılaştırmamak gerek ama ürünleri fiyatına göre güzel işler çıkartıyor. Bana göre kesinlikle düşük kaliteli değil. Ayrıca ürünün garantisini sitelerine girip ücretsiz olarak 5 sene yapabilirsin.

Küçük bir ekleme daha yapayım bir tanıdığım 4. sene zotac ekran kartı arızalanmıştı. Türkiye garantisi bitmiş ürünü daha önce zotac da kaydettirip garantisini uzattığından dolayı yenisiyle değişti. Tabi bu işlemi direk zotac ile irtibata geçerek onların yönlendirmesiyle direk markaya ürünü yurt dışına postalayarak gerçekleştirdi.

Son düzenleme:
Hocam sisteminizde ZOTAC 2060 mı var?

Sisteminiz benim alacağım sistem mi? Sisteminizde linkte bahsettiğim TWİN FAN olmayan model mi var?

Hocam sıcaklık değerlerini atıcaktınız.

WhatsApp Image 2020-01-01 at 09.19.04.jpeg
WhatsApp Image 2020-01-01 at 09.20.15.jpeg

Furmark 8x MSAA 2K, 15 DK 67 derece sabit, PUBG Ultra 2K ölçek 120, sabit 67 derece.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı