İnceleme Zotac RTX 4070 Super Twin Edge OC Kutu Açılış & İnceleme

Fiyatı düşer diye düşünüyorum 1500 TL fark var şu an bendeki soğutucu ID-Cooling 214 XT soğuturmu diye düşündüm Ryzen 7 5700X 3D'yi şu an.

Fiyatı düşer diye düşünüyorum 1500 TL fark var şu an bendeki soğutucu ID-Cooling 214 XT soğuturmu diye düşündüm Ryzen 7 5700X 3D'yi şu an.

Vallahi aylardır hep piyasayı izliyorum ben düşen bir şey görmedim 4070 aldığımda 20k idi şimdi 25'lerden başlıyor. Lansman falan değildi yani. 5700x3D çıkıyor diye seviniyordum bir baktım 5800x3D biraz daha zamladılar onun fiyatına 5700x3D'yi koydular. Vallahi bilmiyorum bekledikçe durdukça her gün her şeyin fiyatı artıyor keza ekipmanlar da öyle. Felaket tellalı gibi hissediyorum kendimi ama öyle yani.

İnceleme çok içten ve güzel olmuş. güle güle kullanın. Zamanında Zotac 9800GT kullanmıştım çok güzel karttı.

5700X3D ile 5800X3D arasında izlediğim ve güvendiğim testlerde %2-3'lük bir fark var. Hangisi daha ucuza bulunabilirse alınmalı bence. 2. el bile düşünüyorum ben, işlemcilerde ekran kartı gibi risk yüksek değil bana kalırsa.

5700X3D tray olarak 9.500Tl bandında satın alınabiliyor 10.02.2024 tarihi itibariyle.

Teşekkür eden herkese teşekkür ederim. Bugün Diablo 4 testi ekleyeceğim.

Diablo 4.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
DLAA ve Frame Gen ile ayrı, DLSS Quality ile ayrı yüksek performans görmek mümkün.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanın. Eğer ileride daha üst bir seriye geçmek isterseniz 3 fanlı modelini almanız daha iyi olacaktır, 2 fanlısı da soğutuyor fakat biraz daha sesli olabiliyor. Bu arada Ti ile Super arasındaki fark nedir acaba?

DLAA ile DLSS quality farkı açıkça belli mi yoksa yakın mı?

DLAA ile DLSS quality farkı açıkça belli mi yoksa yakın mı?
Arada dağlar kadar fark olmasa da yine de netlik açısından kendisi fark ettiriyor. DLSS Quality nispeten daha bulanık.

İnanın AMD'den sonra sıcaklıklar bana oldukça normal geliyor, kasamın da soğutmasının iyi olmadığını hesaba katarsam, aslında soğutması oldukça iyi. 4070 TI Super üretildikten sonra 4070TI üretimi durduruldu. Yani şu an artık 4070 Super ve 4070 TI Super var. Aralarında da %10 kadar performans farkı var. TI Super'ın en büyük artısı 16GB VRAM olması. 4070 Super'de 12GB VRAM var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…