@losxy0 bütün mesajlardan anladığım benim pimpirikliğim olduğu aşikar belli oluyor yıllardır vatandan alışveriş yapmam ve fazla para vermem anlamsızmış Sinerji'de karar kıldım alacağim inşallah marka PNY fiyatı da gayet uygun
Direk altunizade stokta var magazadan bireysel alabilirsin ya da siparisi internetten verip magazadan teslimi secebilirsin en azindan 14 gun iade surecin olur
Markayı bilmeyenlar yazmış. Sizde bilmediğiniz için katılmışsınız onlara. İlk sıradaki konuda zaten modele değil, markaya göre kıyaslayan bile var. Mesajlara atılan Dislike'lar belli ediyor saçmalık seviyelerini.
Yurt dışında bilinen bir marka. Marka algısı MSI, ASUS'tan ibaret olan kişilerin cirit attığı platformlardan veri elde etmeye çalışmanız saçma başta.How good/bad is the Gainward as graphics card company compared to ASUS in these days?
Hey, Planning to buy a new rig with a GTX 1070 Ti. First I chose the ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1070 Ti, but then an offer came with better price tag (like -30% cost in my country): Gainward GeForce® GTX 1070 Ti(not the Phoenix edition). Now I'm wondering, is the ASUS worth the price...forums.tomshardware.com
Veri elde etmiyoruz hocam hep 1070 2070 Super 3070 MSI Ventus kullandım disariya göre Ventus en kotu seri ama hiçbir kartımdada 70 dereceyi gecmemistir. Gainward bildigim bir marka degil etrafa bakmayıpta nereye bakacağız zaten alacağım zaman yine konu olusturacağım kullananlarin yorum yapması icin