ZOWIE EC1-A Alınır mı?

Bazı yayıncı ve özellikle bazı profesyonel oyuncuların tercih ettiği bir mause hiç bir kötü yorum duymadım mause ile ilgili . Şahsen ben Razer Deathadder kullanıyorum ve öneririm.

Profesyonel oyuncular Zowie kulalnıyorda nasıl kullanıyor, Zowie sponsor oluyor veya bedave veriyor mouse ları öyle kullanıyor...
Rekabete dayalı oyunlarda oyuncu kendine en iyi mouseyi seçmesi gerekir. Sporsor sağlıyor olabilir belki onu bilemem ama daha iyi başka bir mouse olduğuna inanıyorsa gider onu tercih eder. Kendine göre en iyi mouseyi seçmesi gerekirki oyunda başarılı olabilsin. Özellikle CS GO turnuvalarını ve takımlarını çok yakında takip ediyorum. Herkes Zowie kullanmıyor; yıllar önce çıkmış olan Steelseries Sensei kullanan, Logitech mouse kullanan da çok oyuncu var mesela. Ama oyuncular arasında Zowie EC1-A ve Zowie EC2-A çok tercih ediliyor.
Kısaca bedava verseler bile iyi olmayan bir ürünü milyon dolarlık turnuvalarda kimse tercih etmez.

@ErhanEmre Profesyonel oyuncular sponsorluk için kötü bir mause yada her hangi bir şey seçmezler adamlar bu sponsorluğu kabul ettiyse mause iyidir yada monitörleri ondan kabul etmiştir. Hele ki mause dan bahsediyoruz FPS ve rekabete dayalı oyunlardaki en önemli aparat.

İyi bir mouse ama ergonomik olarak size uyuyor mu test etmeniz lazım. Rahat etmediğiniz farede 1924914 özellik olsa ne yazar? Ek olarak Razer Deathadder Elite öneririm. Hafif ve büyük. Büyük olması sizi yanıltmasın elim ortalamanın altında olmasına rağmen aşırı rahatım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı