Zowie FK vs Zowie EC

EC Sağ elle oynayanlar için tasarlanmış model. FK ise iki ele de uyumlu tasarımı var. EC profili yüksek ve sol tarafa doğru çıkıntılı olduğundan eğer solaksan kullanman çok zor.

Bunun dışında EC1-B ve EC2-B'DE 3360 Sensor var, diğer tüm EC FK ve ZA modelleri 3310 sensor kullanıyor.

Eğer sağaksan EC FK ve ZA serisinin hepsini,
Eğer 3360 Senson istiyorsan EC1-B ve EC2-B modellerini
Eğer Solaksan FK ve ZA modellerini

Denersen kendine en uygun modeli bulabilirsin.

Elinizin ölçüsü 17cm - 19cm arası ise FK2 ve FK1 şuan en popüler olarak tercih edilen ve kullanılan iki mouse. FK2 85gram FK1 90gram. Alışmış olduğunuz mouse ağırlığına göre seçiminizi yaparsanız daha doğru olacaktır.

El uzunluğu ölçümü görseldeki gibi yapılmalıdır.
hn.jpg

Zowie mouse ölçüleri

381795
zowie h2.jpg
zowie h3.jpg

Ec sağ elle oynayanlar için tasarlanmış model. Fk ise iki ele de uyumlu tasarımı var. Ec profili yüksek ve sol tarafa doğru çıkıntılı olduğundan eğer solaksan kullanman çok zor.

Bunun dışında EC1-b ve EC2-b'de 3360 sensor var, diğer tüm ec fk ve za modelleri 3310 sensor kullanıyor.

Eğer sağaksan ec fk ve za serisinin hepsini,
Eğer 3360 sen son istiyorsan EC1-b ve EC2-b modellerini.
Eğer solaksan fk ve za modellerini.

Denersen kendine en uygun modeli bulabilirsin.

Elinizin ölçüsü 17cm - 19cm arası ise FK2 ve FK1 şu an en popüler olarak tercih edilen ve kullanılan iki mouse. FK2 85gram FK1 90gram. Alışmış olduğunuz mouse ağırlığına göre seçiminizi yaparsanız daha doğru olacaktır.

el uzunluğu ölçümü görseldeki gibi yapılmalıdır.
Eki Görüntüle 381798
Zowie mouse ölçüleri

Hoacağım fk serisinden hangisini almam daha mantıklı. Çok mouse değiştirdim ama artık değiştirmek istemiyorum. 16 yaşındayım ve 3 4 yıl kullanacağım alacağım mouse u. Elimin uzunluğu zorlayınca 18.5 geliyor ve pençe tutuşu yapıyorum. FK2 mi fk 1 mi alsam. Elim 1 yıl içinde 0.5 cm uzayabilir mi? :D

Hoacağım fk serisinden hangisini almam daha mantıklı. Çok mouse değiştirdim ama artık değiştirmek istemiyorum. 16 yaşındayım ve 3 4 yıl kullanacağım alacağım mouse u. Elimin uzunluğu zorlayınca 18.5 geliyor ve pençe tutuşu yapıyorum. FK2 mi fk 1 mi alsam. Elim 1 yıl içinde 0.5 cm uzayabilir mi? :D
Deneme şansın varsa deneyerek al, eğer deneme şansın yoksa 15gün iade seçeneği olan bir yerden al. 1 günde falan anlarsın zaten ergonomisinin sana uyup uymadığını. Değiştirirsin uymazsa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı