Zowie mouse önerisi

Bütçe
700

cemalaksirt

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, kullanmakta olduğum mouse bozuldu. Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum. Bu yüzden Zowie tercih etmek istiyorum ama çok fazla model var, sizce hangisini almalıyım? Maksimum 700 TL bütçem var.

Merhaba arkadaşlar, kullanmakta olduğum mouse bozuldu. Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum. Bu yüzden Zowie tercih etmek istiyorum ama çok fazla model var, sizce hangisini almalıyım? Maksimum 700 TL bütçem var.

Zowie fareler günümüze göre eski kaldılar ama yazın sonunda ya da sonbaharda yeni farelerini tanıtacaklar eğer beklerim dersen o zaman almanı öneririm ama beklemem dersen elinin eni ve boyununun kaç cm olduğunu ayrıca tutuş şeklini fingertip, claw, palm diye belirtirsen ona göre bir öneride bulunabiliriz.
byrP4ivg7BcTu3qhFxNDQY-1200-80.jpg

Merhaba Cemalaksirt

Öncelikle ilk tercihimiz Ergonomik mi yoksa Simetrik mouse mu tercih ettiğimiz yönünde olacak.

Eğer sağ el ergonomik yani tamamen sağ el kullanıcıları için üretilen sağ tarafı kavisli modelleri tercih ediyorsan EC1 ve EC2 modelimizi önerebiliriz. EC1 büyük, EC2 küçük boy mouse sınıfındadır.

Eğer simetrik mouse yani iki tarafı da simetrik olan mouseları tercih ediyorsan

ZA, S ve FK serilerimiz mevcut.

ZA serimiz yüksek profillidir, yani mouse ortasındaki profil daha yüksektedir ve avuç içiniz ve parmaklarınızın başladığı alanı doldurur.

FK serimiz düşük profillidir, yani diğer modellere göre daha yassıdır. Kavramayı avuç içiniz ve parmaklarınızla yaparsınız.

S serimiz ise orta profildedir. Claw tutuşta avucunuzu rahatlatır ve kavramanızı daha çok parmak ve avuç başlangıç bölümüyle yaparsınız. Fingertip ve palm tutuşta avucunuzu da destekler.

Modellerimizi karşılaştırmak için aşağıda paylaşacağımız linkteki mouse seçim uygulaması size model ve boyutlar hakkında daha detaylı bilgi sağlayacaktır.

İyi forumlar dileriz.

O degil de guncellenmis EC-C serileri ne zaman gelecek Turkiye'ye sen ondan haber et BenQ Turkiye :)

Merhaba Cemalaksirt

Öncelikle ilk tercihimiz Ergonomik mi yoksa Simetrik mouse mu tercih ettiğimiz yönünde olacak.

Eğer sağ el ergonomik yani tamamen sağ el kullanıcıları için üretilen sağ tarafı kavisli modelleri tercih ediyorsan EC1 ve EC2 modelimizi önerebiliriz. EC1 büyük, EC2 küçük boy mouse sınıfındadır.

Eğer simetrik mouse yani iki tarafı da simetrik olan mouseları tercih ediyorsan

ZA, S ve FK serilerimiz mevcut.

ZA serimiz yüksek profillidir, yani mouse ortasındaki profil daha yüksektedir ve avuç içiniz ve parmaklarınızın başladığı alanı doldurur.

FK serimiz düşük profillidir, yani diğer modellere göre daha yassıdır. Kavramayı avuç içiniz ve parmaklarınızla yaparsınız.

S serimiz ise orta profildedir. Claw tutuşta avucunuzu rahatlatır ve kavramanızı daha çok parmak ve avuç başlangıç bölümüyle yaparsınız. Fingertip ve palm tutuşta avucunuzu da destekler.

Modellerimizi karşılaştırmak için aşağıda paylaşacağımız linkteki mouse seçim uygulaması size model ve boyutlar hakkında daha detaylı bilgi sağlayacaktır.

İyi forumlar dileriz.

O degil de guncellenmis EC-C serileri ne zaman gelecek Turkiye'ye sen ondan haber et BenQ Turkiye :)

Şu an için net bir tarih veremiyoruz ne yazık ki, lakin yaz sonu, sonbahar başı gibi Türkiye satışlarına başlanması için çalışmalarımız sürüyor.

İlgine çok teşekkür ederiz. Umarız yeni seriden memnun kalırsın :)

Merhaba cemalaksirt.

Öncelikle ilk tercihimiz ergonomik mi yoksa simetrik mouse mu tercih ettiğimiz yönünde olacak.

Eğer simetrik mouse yani iki tarafı da simetrik olan mouseları tercih ediyorsan.

Za, s ve fk serilerimiz mevcut.

Za serimiz yüksek profillidir, yani mouse ortasındaki profil daha yüksektedir ve avuç içiniz ve parmaklarınızın başladığı alanı doldurur.

Fk serimiz düşük profillidir, yani diğer modellere göre daha yassıdır. Kavramayı avuç içiniz ve parmaklarınızla yaparsınız.

İyi forumlar dileriz.

İlginiz için teşekkür ederim. Şimdi almaktan vazgeçtim, üniversitenin yeni sezonunda alabilirim o zaman attığınız linkten incelemesini yaparım. Teşekkürler gene de. :)

Yeni gelecek EC-C serisi bende tam bir hayal kırıklığı yarattı çünkü 2021 yılında hala PMW3360 denilen sensörü kullanmışlar halbuki bende yeni gelecek ZA serisini bekliyordum ama o seride PMW3360 ile gelecek gibi görünüyor o yüzden ZYGEN NP-01 faresini almaya karar verdim görünüşe göre Zowie artık tercih edilmemeli.

Sensorun 3360 olmasinda sorun yok gayet yeterli sensor. Blind test yapsak ayirt edemez forumun %99.9'u. Pure PTFE skatezleri kutu icine dahil etmeyip ekstra satmalari daha kotu asil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı