Zula hesap almaya değer mi?

Cr Oyuncusu

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye
Merhaba. En son 2 yıl önce Zula oynuyordum. Bugün heveslenip tekrar indirdim ama hesabım çöp. Benim hem iyi bir telefonum yok hem de PC iyi değil. Xbox'tan da sıkıldım artık. PC başında Zula ile vakit geçirmek istiyorum. Para yatırırsam gelişmek çok zor o yüzden bir hesap buldum ve şöyle:
37 +7
12 sınırsız.
350'den fazla desen.
4 yıllık hesap ve 89 seviye.
Fiyat 700'e satıcı arkadaş ile anlaştık. Tel mail benim üstüme olacak.
Şimdi asıl soru şu ki, bu zamanda sırf Zula oynamak için hesap alınır mı? Ve bu paraya hesap almalı mıyım ve sonra satılma ihtimali nedir?
Veya hiç alma gibi önerilerde de bulunabilirsiniz kafam karıştı taviyelerinize ihtiyacım var.

Hadi diyelim aldınız bu satan arkadaş 5 dakika sonra Zula desteğe ulaşıp hesabım çalındı, telefon ve maili değiştirildi diye geri alabilir sizde 700₺ verdiğiniz ile kalırsınız. Hiçbir kanuni hakkınızda olmaz.

Hadi diyelim aldınız bu satan arkadaş 5 dakika sonra Zula desteğe ulaşıp hesabım çalındı, telefon ve maili değiştirildi diye geri alabilir sizde 700₺ verdiğiniz ile kalırsınız. Hiçbir kanuni hakkınızda olmaz.
Böyle bir şey olmuyor Zula destek kesinlikle ilgilenmiyor bizzat farklı bir olay yaşadım fakat ilgilenen olmadı.

Merhaba. En son 2 yıl önce Zula oynuyordum. Bugün heveslenip tekrar indirdim ama hesabım çöp. Benim hem iyi bir telefonum yok hem de PC iyi değil. Xbox'tan da sıkıldım artık. PC başında Zula ile vakit geçirmek istiyorum. Para yatırırsam gelişmek çok zor o yüzden bir hesap buldum ve şöyle:
37 +7
12 sınırsız.
350'den fazla desen.
4 yıllık hesap ve 89 seviye.
Fiyat 700'e satıcı arkadaş ile anlaştık. Tel mail benim üstüme olacak.
Şimdi asıl soru şu ki, bu zamanda sırf Zula oynamak için hesap alınır mı? Ve bu paraya hesap almalı mıyım ve sonra satılma ihtimali nedir?
Veya hiç alma gibi önerilerde de bulunabilirsiniz kafam karıştı taviyelerinize ihtiyacım var.
Alınmaz hocam.

Hocam Zula hesap alış-satış yasakmış tespit edebilirler mi ve tespit ederlersede ban yer miyim şimdi bundan şüphelendim.
Zannetmiyorum fark etceklerini fakat yinede almanızı tavsiye etmem ne olur ne olmaz hemde oyunu oynayan çok kişi kaldığını zannetmiyorum oynasada sarcağını zannetmiyorum kısa sürede sıkar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı