Zula incelemesi

Oyunu oynayan büyük bir kitle vardı ki artık yok normal bir şey zaten Valorant çıktı çıkalı bütün Zula videosu çeken kişiler Valorant'a kaydı yani aslında valaront veya CS gibi bir oyun olsaydı Zula emin ol bu kadar ***tan bir oyun olmazdı.

O zaman bu mesajda hüü CS:GO çakması yazıyor olurdu adım gibi eminim.

Grafik ve mekanik olarak başarılı, optimizasyonu ise gerçekten iyi şu anki çöp bilgisayarım bu oyunda 60 FPS veriyorsa bir başarı vardır fakat P2W olduğu için eğlence modlarından başkasını oynamıyorum.

Sistemin nedir?

Zula tr barıttısını barındırarak kitlesini öyle çanakkale ve çukur gibi büyük şeylerle para ve kitle kazanıyor ve Pay To Win mesala m4a4 var parayla satın alıp herkese tek atıyosun ben ona 175 tl kaptırdım 2018 de şimid baya para ediyo gidin overwach,volarant,csgo gibi oyunlara daha iyi bu oyuna hala para verenlerin taa neyse
Yani kısaca hiç iyibir oyun değil

+ Sistemine hiç değinmemişsin oyuna yeni başlayan biri parayı basarak +7 set ile kötü oynayan biri olsa karşıdaki iyi oynayanda M4A1 olsa kim kazanır? Tabii ki de +7 setli adam çünkü +7 ile 1 tane mermi değdirsen zaten adam eriyor aşırı saçma bir olay ayrıca gidiyorsun para veriyorsun + basmaya çalışıyorsun ve basamıyorsun çünkü yakma sistemide var veya o kadar materyal biriktiriyorsun sonra + basmaya çalışıyorsun ve geçmiyor tüm emeklerin çöpe gidiyor.

Katılıyorum zatan kar98 ve AWP aldımı bir de +7 tamam ggsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…