Online Oyunlarda Başarı Elde Edememek

  • Konuyu başlatan DocNoHack
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2B
D

DocNoHack

Ziyaretçi
Arkadaşlar birkaç senedir oyun oynamaya ''çalışıyorum''.Girdiğim her online oyunda takım sonuncusu oluyorum ve küfür yiyorum. Denediğim oyunlar:
CS GO
War Thunder
Lol
Smite
Dota 2
Bf3

Hiç birinde başarılı olamadım. Özellikle MOBA oyunlarında.Kendimi geliştirmek için tavsiye bekliyorum ama ne olursunuz başka bir aktivite bul falan demeyin çünkü oyun oynamayı çok istiyorum.:(
 
Peki siz bu oyunları ne kadar oynuyorsunuz? Şahsen saydığınız oyunlarda 1 haftada çok iyi sonuçlar beklemeyin.
Yavaş yavaş tecrübe edinerek oynamalısınız.
 
CS:GO ve LOL hakkında bir kaç öneride bulunayım sana. Öncelikle LOL tamamen kahramanları bilmene bakar. Her kahramanın zayıf yönü vardır. Ve her kahramanın bir güçlü yönü. Bunları bilirsen her zaman önde başlarsın oyuna. Haritada aktif ol koridorunda bekleme dolaş. Takıma uyum sağla. Emin ol bronz 5 ten elmasa böyle çıktım ben.
CS:GO ya gelelim. Bu da tamamen sakinlikle ilgili. Adamı gördüğün an adamı tarama. Kafasına nişan al. Sakin ol ve hızlı oyna. Haritaları çok iyi öğren. Bir yerden çıktığında adamın kafasının nerede olacağını tahmin et ve vur. Gayet rahat bir biçimde kazanacaksın.
Online oyunlar tamamen tecrübeye dayalıdır. Kimseyi hafife alma. Özellikle CS:GO da her zaman kazanabilirsiniz maçı.
 
Oynadığın oyunlar fps ve moba tarzı. Cs:go, bf 3-4 oyunlar için reflexlerinin iyi olması gerekiyor. Reflex geliştirmek için OSU adlı oyunu öneririm. Algılama, göz-el koordinasyonunu geliştiriyor.
LOL tarzı oyunlar için, oynadığın şampiyonun sınırlarını ve yapabileceklerini bilmen gerekir. Karşındaki karakterin ne yapacağını önceden sezmelisin. Bu olay da fazla oynama ile olabiliyor.
 
Hearthstone oynayın. Hem küfür yemezsiniz hem de eninde sonunda gelişeceğiniz bir oyun. Bütün online oyunlar için ise Twitch ve YouTube öneriyorum. Farkında olmadan daha iyi olmaya başlıyorsunuz.
 
Takım oyunu oynamaya odaklan her zaman. Fevri oynarsan kaybedersin, mesela lol, smite, dota 2 demişsin, bu oyunlarda kendi takımına göre pick yap. Daima diğer arkadaşlarınla iyi bir iletişimin ve uyumun olması lazım yoksa kazanman zor. Cs Go için ise sana önereceğim tek şey; cs 1.5 indirip oradaki botlarla iyice oyna.
 
Herkese teşekkürler arkadaşlar oyunumu buldumm!
Arkadaşımla uzun süre csgo oynadık ve çok zevk aldım.Ara sıra canlı yayınlar izliyorum csgo ile ilgili. Oyunu iyice öğrendim. Dust II,Mirage ve Nuke haritalarını ezberledim ve oyundan zevk almaya başladım
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı