Çözüldü FX 8350 ve R9 270X GTA V Kasma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mustafa karsli

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2015
Mesajlar
7
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar aynı sorunu ben de almaktayım. Bunun bir çözümü yok mudur? O kadar para verdık, kasmadan, donmadan oyun oynayamıyoruz. Bu da sinir bozuyor, bazen bendekı sistemde sorun var diyeceğim, arastırdım çogu kişide bu problem var. İlk 15 dakika bir şey yok. Ondan sonra donmaktan oyun oynanmıyor.

Sistem özellikleri: AMD FX 8350 işlemci, Asus R9 270X ekran kartı 2 GB 256bit,8 GB RAM.

Bi yardımcı olabilecek arkadas varsa, cok memnun olurum. Teşekkürler şimdiden.
 
Kartınız ve işlemciniz oyunları tavsiye edilenlerde kaldıracak bir sistem. Kartınız GTX 660'ı bazı oyunlarda 1 tık öne geçiyor. Büyük ihtimal işlemcinizden kaynaklanmakta. İşlemcide stok soğutucu mu? Yoksa başka bir soğutma mı kullanıyorsun? Çünkü stok soğutucu o işlemcide zorlanabilir. AMD'nin FX serisi 3 senelik bir mimari olduğundan yetersiz bir soğutma ile yüksek derecelere kadar çıkabiliyor işlemci. SpeedFan indirip CPU yükte ve boşta olarak dereceleri belirtirmisiniz? Birde kullanmakta olduğunuz işlemci soğutucusunu paylaşırmısınız?

@JaroxJamaica Haksızmıyım Hocam?
 
kapalı hepsi.arka planda çalısan bi gpu tweak die bi program var ekran kartının fanı nı kontrol ettiğim baska çalısan bişe yok.oyun kaynaklı bi sorun olabilir mi acaba optimizasyonu yapamamış olabilirlen mi
 
Beyler FX-8350'nin Plidriver 3 senelik Cekirdek olsa bile yine Catir Catir oynatir oyunun kendisinde sikinti olabilir ayni Generals Zero Hour gibi biliyorum bu olay bu olayin aynisi bu oyundada var sistem ne kadar yeterli olursa hic bisey degismez yeni Patch'i bekleyin derim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı