Telefonum su geçirdi

transformers_78

Hectopat
Katılım
30 Mayıs 2014
Mesajlar
75
Yer
Karabük
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
İyi forumlar arkadaşlar. 3 hafta önce aldığım Sony Xperia Z3 telefonum bugün çeşmenin altında yıkamamla su aldı.Su geçirmezlik özelliğine güvenerek bunu yapmıştım .Telefonun ilk önce batarya seviyesi yüzde 50 ye düştü.Sonra telefon kapandı.Telefonun kapaklarını açtığımda hafıza kartının üstünde su gördüm.Sonra direk deliklere vakum yaptım ve pirinç kapının içine attım. Sizce bu yöntem işe yarar mı? Yaramazsa garantiye yollayacam.Garanti kapsamında yapmazsalar benden ne kadar para isterler?Telefonum ithalatçı garantili(fonotel).
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanım kılavuzunda hangi durumlarda su geçireceğine dair bilgiler var ona bir bak. Senin durumun farklı ise geçmiş olsun bir soğuk duş da sen al olayın üstüne.
 
Çeşme altında yıkamak ile su geçiriyor ise garanti kapsamında halledilmesi gerekir. Adamlar havuzlarda fotoğraf çekiyorlar.
 
Çeşmenin altında yıkamakla su geçirmezlik özelliği olmayan telefonlar bile bir ihtimal bozulmazken Xperia Z3'ün bozulduysa direk servise git. İthalatçı firma bir kılıf uydurmadan bedava yapar mı onu bilemem ama.
 
Yalnız şöyle bişe var arkadaşlar. Tatlı su geçirmiyor bildiğim kadarıyla. Mesela havuzda geçirmiyor, ama denizde geçiriyor. Sanmıyorum ki garantiye alsınlar.
 
Duşta kulandığım S5 düştü ve kapağı açıldı :p Bende 1 gün pirinçte bıraktım. İlk başlarda açılıp kapanıyordu ama sonradan düzeldi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı