Zenfone 5 Lite yerine Lumia 1520

Perkess

Hectopat
Katılım
22 Mayıs 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar benim telefonum asus zenfone 5 lite. Ama çok beğendim oyunlarda kasma gibi bir problemi yok. Sadece asusu annem vericem ve kendime lumia 1520 alsam mı ? Herşeyi çok iyi telefonun. Batarya ram işlemci boyut sizce almalıyım mı ? Parasıda düştü 1300 tl oldu almalı mıyım? Yardım ederseniz sevinirim :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazda Windows işletim sistemi bulunuyor. Bu yüzden seçimini yaparken senin ihtiyaçlarını karşılayacak işletim sistemini seçmen lazım. Mağaza ve uygulama konusunda sıkıntı çekebilirsin. O fiyat aralığında LG G3 çok iyi bir tercih olabilir. S801 işlemcili geçen dönemin amiral gemilerinin fiyatları orta düzeye düştü. Bence şuan f/p oranında alınabilecek en iyi cihazlar Z2 ve G3. Windows Phone istiyorsan 1520 güzel cihaz ama Android almanı öneririm.
 
Şöyle uygulama eksik diyenlere bir tokat çakasım geliyor afedersiniz ama.
Azaldı o. Clash Of Clans yok diye söylenen arkadaşlar söylüyor onu pek fazla eksik yok anlayın artık şunu.
Bu kişiden kişiye değişir. Senin kullanımına göre yeterli uygulama varken şahsen ben Windows Phone kullanırken çok fazla kısıtlandığımı hissediyorum ve isteklerimi karşılayamıyor. Yorumumda da bunu belirttim cihaz güzel fakat Windows Phone olduğunu bilerek alman gerekiyor zira daha önce Android işletim sistemine sahip Zenfone kullanmışsın. Anroid platformuyla kıyasladığımızda yararlı ve popüler uygulama sayısı oldukça az.
 
Der susardım ama derine inmek gerekiyor. Öncelikle evet uygulama kısmında her uygulamayı bulamıyorsunuz ama yeterli günlük kullanım için, bilakis yeni gelecek Visual Studio API'ı(gelmiş bile olabilir) ile Android ve Ios için yazdığınız uygulamaları oyunları daha kolay port edebileceksiniz.

Ben Androidden geçen, rom delisi, cwm manyağı, çinli tabletine rom ve cwm uydurmaya çalışırken çökertecek kadar Android delisi biriyken WPcu olabiliyorsam herkes olur.

Eğer boyut önemli değilse onu al, Galance Screen ile sıkıntı vardı 930 da, çözüldü mü bilmiyorum, ama 930 öneririm. Çünkü daha önce kullandığın cihaz da hafifmiş, geçiş için daha iyi olur kanaatindeyim. Ha kötü mü büyük ekran dersen, 1320 kullanıyorum, taşınabilir TV gibi bir şey arkadaş, dizi, film devirmek, Youtube da takılmak çok eğlenceli.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
 

Dosya Ekleri

  • wp_ss_20150522_0003.png
    wp_ss_20150522_0003.png
    105,4 KB · Görüntüleme: 261
  • wp_ss_20150522_0002.png
    wp_ss_20150522_0002.png
    106,9 KB · Görüntüleme: 262
700 TL ye android çöp olur. Ama Lumia 1320 hepsini ezer geçer. Çok stabil bir isletim sistemi. Android yanina bile yaklasamaz. Android 2 ay sonra donmaya, çokmeye baslar ama WP stabil devam eder yoluna. Cahil insanlarin yorunu ile Windows Phone isletim sistemini kotulemeyin. Magaza' da uygulama az diyenleri dovecem artik. Uydurmayin. Windows phonebilebayni fiyatta bir android yanina bile yaklasamaz. Klavyemden dolayi hats yaptiysam özür dilerim.

windows 10 geldiginde zaten Wp'yi kimse tutamaz artik.
 
Kesinlikle bas parayı 1520'yi al. Büyük ekranı taşıyamassan 930 al ama onda belirgin bir şekilde ısı sorunu var. Bekleyebilirsen ''Microsoft'' adıyla çıkan bir amiral gemisini al. Çünkü bir gün Nokia isminden kurtulmak isteyebilirler. Hiç uygulama yok uzak dur diyenlerin ağzına da kürekle vurmayı ihmal etme. Uygulamasız kalmassın. Eğer Clash of Clans seviyorsan Bluestacks var. Normal bakıldığında Android telefonlar gerçekten cezbedici duruyor ama onların 2-3 ay sonraki hallerini görmek istemezsin. Eğer Clash of Clans alternatifi bir oyun istiyorsan Age of Empires vardı sanırım. Ayrıca bu telefonu zevkine göre almayı da ihmal etme. Benim gibi takıntılı isen ve her şeyi güzel ve anlaşılır şekilde kategori yapmak hoşuna gidiyorsa WP alabilirsin. Ama eğer metro tasarım seni kaosa, karışıklığa sürüklüyorsa almanı tavsiye etmem. Son olarak söyleyebilirim ki eğer amiral gemisi bir WP kullanırsan, Android deki renklerin renk olmadığına inandırırsın kendini. Benim zevkime göre renkleri en iyi geçiren sistem de WP'dir.
 
1 sene WP platformunu kullandım Lumia 520 ile. 1 sene boyunca her işimi gördü. Şuan Nexus 4 kullanıyorum ama WP 10 çıktıktan sonra WP ye bir şans daha vermeyi düşünüyorum. Lumia 1520 bence WP telefonlar arasında en güzeli.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı