Samsung ROM Nasıl Atılır ?

Hatırladığım kadarıyla cihaz S4 ve kurmak istediğiniz ROM, Rusya stock Rom'du.

Öncelikle Odin ve Samsung sürücülerini yüklemeniz gerekiyor. Daha sonra aşağıda vereceğim linkten cihazınıza uygun Rusya ROM'unu indirin. Bunlar yapmanız gerek öncelikli işlemlerdi.


Cihazınızda USB Hata Ayıklama modunu etkileştirin. Telefonunuzu kapatın, download modunda açın ve bilgisayarınıza USB kablosu ile bağlayın. Daha sonra Odin'i açıp PDA bölümunden indirdiğiniz ROM dosyasını seçmeniz gerekiyor. Bu işlemleri yaptıktan sonra start diyerek başlatabilirsiniz. Bu işlem bitmeden kesinlikle telefon ile bilgisayarın bağlantısını kesmeyin. İşlem başarılı sonuçlandığında pass yazısını göreceksiniz. Telefonun açılması normalden biraz daha uzun sürecektir.


Firmwares - SamMobile
 
Son düzenleme:
Ya da TWRP gibi custom recovery kurarak direk telefondan da kurabilirsiniz.
Direk telefondan nasıl oluyor peki ?
@brk35 samsung sürücüsü derken ?

Bide şöle bişey var bende black edition var aşağıda verdiğim linkde rusya için black edition yok bazı ülkelerde var normali kursam bi sıkıntı çıkartmaz heralde değilmi ?
Firmware for Samsung GT-I9500 - SamMobile

Acaba yapmasammı 2 ülkede daha çıkmış 5.0 beklesemmi acaba :/
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı