CS GO 1 Hafta Banı

SametSalvatore

Hectopat
Katılım
7 Nisan 2014
Mesajlar
216
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar ben CS GO'da bir haftalık ban yedin. Bunun sebebi ise oyuna girerken harita yükleme ekranında takılı kaldı ve ben oyunu kapatıp açtım. Bu yüzden bir haftalık ban yedim.

Ne yapmalıyım sakın bir hafta bekle deyip de yarama tuz basmayın. İtiraz edebileceğim herhangi bir yer var mı ?
 
Belirtilen sürede oyuna girememişsin demekki ondan yemişsin banı.1 hafta beklemek zorundasın hatta 1 hafta sonra eğer yine takım arkadaşlarını felan vurmaktan atılırsan yine 1 hafta ban yersin.Süresi tam bilmiyorum ama sıfırlanıyor o 1 haftalık süre tekrar 30 dk ile başlıyor.Mecbur kalmadıkça ban yememeye bak bence 1 hafta çekilmiyor.
 
Benim hep bilgisayarım donuyor veya bir sorun oluyor hep 1 hafta ban yiyorum. 1 hafta ban yiyorum 2-3 gün oynuyorum sonra yine ban bu kısır döngü içinde oynayıp gidiyorum :D
 
Boşa uğraşma 1 hafta bekleyeceksin kabul et dedikten sonra maçtan çıkıp 3 dakika içinde geri girmezsen ban veriyor arka arkaya sık sık ban yediğin için 1 hafta almışsın.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı