BİM ve A101 marketlerindeki giriş kapıları

Kapıyı bilmem de mağaza planı genelde hep aynı, giriyorsun tek yol var o da çikolata, çerez gibi temel ihtiyaç dışı şeylerin olduğu yol yani birinci bölüm, temel şeyler o bölümden sonra başlıyor bu da ikinci bölüm, en son yani kasaya varmadan önce deterjan, temizlik malzemeleri, parfüm felan var bu da üçüncü ve son bölüm, ayrıca kasanın yanında çıkmadan bir daha alalım diye tekrar çikolata, şeker tarzı şeyler var bu da bonus bölümü. Final ise iki parça lazım olan şeylerden alıcam diye girip dört poşetle çıktıktan sonra elinize sıkıştırılan en aşşağı 50 liralık fiş. Tabi birde eve vardığında almak için girip almayı unuttuğun şeyleri hatırlarsın ki... Mutlu son. :)
Bana yapamıyorlar ben A101'e girip sadece sakız alıp çıkabiliyorum bunların kafası İkea kafası onda da bir yada bir kaç giriş var mağzayı tahaf etmeden çıkamıyorsun geçenlerde ters yerden girdim kimse karışmadı...
 
Bim'e girmek zor ama çıkmak kolay tarzı bir psikoloji oluşturuyor bende. Bilmiyorum belki de sadece ben öyle hissediyorumdur.
 
Rüzgarı kesmek için olabilir mi ? İlk kapıdan girdikten sonra ikinci kapı kapalı olduğundan herhangi bir ısı alışverişi söz konusu olmuyor.
 
Şöyle de olabilir. Sabah ekmek geliyor ya ekmekleri o iki kapı arasına koysun diye birinci kapının anahtarını sabah ekmek getiren fırıncıya veriyor olabilirler.
Kardeş Allah'ını seversen nereden aklına geldi bu :D

Ayrıca şöyle bir şey de öğrendim. Bim mağazaları açılacakları yeri kiraladıktan veya aldıktan sonra 1 hafta içerisinde hizmete başlıyorlarmış .
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı