Hangi operatör daha hızlı ?

Hangi operatör daha iyi ?

  • Avea

  • Vodafone

  • Turkcell


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Turkcell kullanıyorum. Tlf kontörlü yaptım ve vınn aldım. Data kartı ile kullanıyorum. 6GB 30tl ödüyorum. Hızından memnunum. Bodrum kattanda çekmesi extra avantaj. Tek dezavantajı 27 ay tehatutlü olması diyebilirim
 
Aynen avea pişmanlıktır.
Kesinlikle. Pil ömrünü etkilediği bile kısmen doğru, şebeke aramak için hiç enerji harcamıyor neredeyse. Avea'da sürekli dalgalanma problemi yaşıyordum. Evin içinde telefon çekmiyordu ya.

Turkcell'e geçmek isteyip de paketlerin fiyatlarından tereddüt eden arkadaşlar vardır, ben de onlar gibiydim. Fakat numara taşıyanlar için gayet güzel avantajlar sunuyorlar, aldığın kalite de cabası. Vodafone kullanmadığım için o kısıma hitap edemeyeceğim fakat benim gibi senelerce Avea kullanan arkadaşlara kesinlikle Turkcell'e şans vermelerini öneririm. Bir daha da başka operatör kullanmam bu vakitten sonra.
 
Vodafone kullanıyordum bulunduğum bölgede 3G sorunu yaşadım Avea'ya geçtim Avea ya ya geçtikten sonra rahatladım daha sonra şehir değiştirdim yine fena değil ama Vodafone gibide değil tekrar Vodafone geçiş yapacağım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı