Hiç takip edildiniz mi?

Hemen her kadının başına geliyor sanırım bu tarz şeyler.

Şahinle benim kuzeni takip etmişler. Kuzen de arabada ve kız olduğunu gördükleri için olsa gerek, arabayla önüne arkasına geçip gazlıyorlarmış sürekli. Sonra kuzen polisi aramış, durumu anlatmış. Altındağ çıkışı kuzey Ankara girişinde şahini almışlar kenara, kuzen devam etmiş. Bizim milletimiz akıllanmayacak.

15 yaşında olmama rağmen şahin hastasıyım, kullanıyorum ve kullanmaya da devam edeceğim (Merak etmeyin, trafiğe sorunlu durumlar dışında çıkmam). Şahin'i çok sevmeme rağmen kullanan kitlesi yüzünden soğuyorum arabadan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz olaylar genelde bayanların başına gelir. Geçmiş olsun gerçekten kötü bir his.
15 yaşında olmama rağmen şahin hastasıyım, kullanıyorum ve kullanmaya da devam edeceğim (Merak etmeyin, trafiğe sorunlu durumlar dışında çıkmam). Şahin'i çok sevmeme rağmen kullanan kitlesi yüzünden soğuyorum arabadan.

Dayı ne diyorsun?
 
Sorum yukarıdaki gibi. Bence herkes hayatında bir kere yaşamıştır.

Ben takip edildim ama neden olduğunu anlayamadım. Anlatayım hemen başımdan geçeni.

Geçen seneydi... Sevgilimle çarşıya inmiştik. Bilirsiniz, çoğu çarşı maksimum 23.00'a kadar hizmet verir. Biz de sahile geçmeye karar verdik çünkü saat geç olmuştu. Eğer bir şey olursa falan ben çok rahatım sevgilim beni korur diye. Vakit geçti, eve dönmemiz gerekti ve sevgilim beni eve bırakmadı. Tek başıma eve gitmek zorunda kaldım.

Ara sokaklardan gitmemeye çalışıyorum ama ana sokaklarda, caddelerde de insan yok; sadece sarhoş insanlar var. Sonra bir adamın beni takip ettiğini fark ettim. (sosyal medyadaki "yolda kare çizin, hala arkanızda biri varsa takip ediliyorsunuz" taktiğini denedim.) Sonra adam kendinden daha emin gelmeye başladı. Yolun üstünde de nöbetçi eczane vardı, eczanenin içine girdim. Adam kapının orada beni bekliyor. Dayanamadım eczacı abiye anlattım olayları, sağ olsun hayatımı kurtardı.

Beni takip eden adamın niyeti kötü müydü bilemem ama gayet korkutucu bir olaydı benim için.

Maalesef çoğu kadının başına geliyor Türkiye'de böyle olaylar. Bu ülkede sapığı sarhoşu var tinercisi var. Dikkatli olmak lazım. Benim 1 kere başıma geldi akşam arkadaşlarla dolaşırken adamın biri bizi takip etmeye başladı durduk adama sorduk nereye gidiyorsun diye adam bir şeyler dedi ama anlamadık sarhoşu zaten. Kötü bir niyeti olduğunu sanmam. Ama dikkatli olmak lazım bu ülkede her çeşit insan var. Ayrıca sevgiliniz neden bırakmadı evinize?
 

Geri
Yukarı