CS:GO GTX 970 GPU kullanımı %25-30

NİGGA

Hectopat
Katılım
12 Mayıs 2015
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Beyler CS:GO da Gpu kullanımı %25-32 arası. Neden bu kadar dusuk? 300 FPS arada 200 duşuyor.
dfsdf.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO gibi online oyunlar yapılan optimize ve modellenen grafik ayarlarından dolayı GPU'yu fazla zorlamazlar. Online olduğu için işlemciye biraz daha fazla yük bindirirler. Bir sorun göremiyorum. :)
 
Fps kilidinin kalkması lazım. Onu hallettiğini varsayarsak bu gibi bir oyunda işlemcinin ekran kartına darboğaz oluşturma ihtimali vardır. Yani işlemcin %100 kullanımdayken gpu %50 civarı olabilir.
Tabi bu işlemcine ve gpu'na bağlı. Ama fotoğrafa bakarsak %80 işlemci kullanımında %30 gpu kullanıyorsa, fps kilidi kalkınca gpu max. %50 civarı olur diye tahmin ediyorum.
 
FPS kilidi yok zaten fps_max 999 kodunu yazarak oynuyorum . Normalde bu deger 300 e sabit ama ben kaldırdım zaten foto da kalkık hali mevcut ve en fazla %36 gördüm.
 
Kilit kaldırılabilir. Ancak bu bir sorun değil. Herkeste böyle. Ekran kartına göre yük durumu değişiklik gösteriyor. Bende de 40-50 arasında. Ben de çok yüksek FPS değerleriyle oynuyorum. Yazılımsal bir ayarlama diyelim. FPS kilidini kaldırmak için konsola şu komutu yazabilirsiniz:

Kod:
fps_max 99999
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı