Amfi markası marshall nasıldır ?

Amfi kaynaklı dip gürültüsü çok olmaz, gitar kaynaklı olur ama çünkü alacağın gitarın manyetikleri single-coil oldukları için doğasında var. Dip gürültüsü her gitarda az ya da çok vardır, insanların sağda solda yazdığı kadar sorun edilecek bir şey değil. Gitarının bir parçası olarak düşün bunu. Dip gürültüsünü sadece gitar amfiye takılıyken ve sen hiçbir şey çalmıyorken biraz duyabilirsin, çalarken duymayacaksındır. Hiç takılma yani, keyfine bak. :)
 
Peki sizce alacağım gitar beni ne kadar götürür yani isteklerimi ne zamana kadar karşılayacaktır, öğrenme sürecini de dahil edersek ?
 
O sana ve senin tatmin olmana bağlı. Pek de "beni değiştir" diye bağıracak bir gitar değil, ömür boyu bile kullanabilirsin. İlerledikçe ister istemez gözün başka gitarlara kayacak ve daha iyilerini isteyeceksin ama almazsan ya da alamazsan da sıkıntı olmaz. Yine de 2-3 sene diyeyim. :) Ben kendi Standart Les Paul gitarımı 5 senedir kullanıyorum mesela yaklaşık. Şu an baktığım her gitar güzel görünüyor, hepsini almak istiyorum ama gitarım işimi yeterince gördüğü için bir şekilde kendimi durduruyorum. :) Zaten şunu fark edeceksin, olay gitarda değil. Çalan adam, tenekeden, çöpten yapılma gitarla da çalıyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı