Hobi Bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani önce el aletleri alman lazım. En azından ölçü aleti. Ölçü aletini alman kesinlikle gerekiyor. Ayrıca kullanmayı öğrenmen de gerekiyor. Yoksa devre yapamazsın. Ayrıca devre elemanlarının ne işe yaradığını ve çalışma prensiplerini de öğrenmen gerekiyor. Şimdi sana devre atsam yapamazsın. Önce bu saydıklarımı öğrenmen gerek. Bunun için Elektronik bölümünde konu açarsan ve beni etiketlersen sana kapsamlı bir şekilde yardımcı olabilirim.
 
Ben de ona benzer şeyler araştırıyordum. Rasperry Pi diye bir şey buldum. Nedir bu? Pek anlayamadım.
 
Ben de ona benzer şeyler araştırıyordum. Rasperry Pi diye bir şey buldum. Nedir bu? Pek anlayamadım.
Raspberry Pi Kredi kartı büyüklüğünde bir mini bilgisayardır. Fakat diğer bilgisayarlardan farklı olarak üzerinde 40 adet[yanlış hatırlamıyorsam] programlanabilir pin mevcut. Bu pinleri programlayabilmen için ayrı bir bilgisayara ihtiyacın yok çünkü kendisi zaten bir bilgisayar. Bu da en güzel özelliği zaten. Pinleri programlaman için işletim sistemine ihtiyacın var. Genelde Raspbian kullanılır başlangıç için. Pinleri programlamak için gereken bir diğer şey ise python bilgisi. Modülleri ve diğer devre elemanlarını breadboard ile kullanabilirsin. Geriye kalan malzemeler kullanacağın modülere bağlı olarak değişir. İyi şanslar(y)
 
Yüzme vb. şeyler deneyebilirsin.
 
İnternetten Raspberry Pi ile ilgili projelere baktım ve HİÇBİR şey anlamadım. Sanırım böyle konulara kafam basmıyor. Kodlama, elektronik gibi konular. Boş boş oturuyorum. Kendime üzülüyorum. Hiçbir amacım ve işlevim yok çünkü. Tek yaptığım oturup GERİZEKALI gibi milletin yaptığı harika şeyleri izleyip iç geçirmek. Spor desen şişmanım. Kodlama veya Elektronik desen becerebileceğimi sanmıyorum. Derslerim çok iyi ama onlardan nefret ediyorum. Hayatım boyunca hiç kendi isteğimle ders çalışmadım. Bitkisel hayatıma geri döneceğim sanırım. Boş boş oturmak oldukça eğlenceli(!).
 
Kilon varsa eğer daha çok oturduğun yerden bir şeyler yapmak hoşuna gidiyor demek gibi. O zaman Origami, Resim veya herhangi bir enstrüman dene bana kalırsa.
 
Spor desen şişmanım.
İşte bu yüzden spor.

Kodlama veya Elektronik desen becerebileceğimi sanmıyorum
Önce denemen daha iyi olabilir :)


Normalde insanlara pek izlemelerini söylemem boşuna vakit kaybetmesinler diye ama anime izle. Yaz tatilinden dolayı boş kaldığını ve sıkıldığını düşünüyorum. Sen yinede önceliğini Blender kullanarak modelleme ve animasyon yapmaya verde vaktin boşa geçmiş olmasın. Kendini gazlamak için yapılmış animasyonlara bakabilirsin.
 
Kitap okumayı hiç sevmem ama okuyanlara çok imrenirim açıkçası. Kitap okumayı dene, benim gibi icatlar tasarla (ama gerçeğini yap, sadece hayal edip unutma projelerini yine benim gibi :) ) , bisiklet sür, farklı spor dallarını dene, kas çalış. (y)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı