FX 8350 ve HD 7950 sistem oyunlarda FPS düşüşleri

Arkadaşımda Hd 7950 var. Geçen gün yanına gittim.Gta 5 full ultra hersey açık nadir aralarda 30fps gördü. Onun dışın hic kasmadan 40fpsde oynadık.
 
MSAA düşüktür o yüzden, hem ben 270 ile 2xMSAA ultrada 30-40 arası oynayabiliyorum 7950 niye oynamasın? Çözüme gelince afterburner ile gpu hızını kendin ayarla bakalım ne olacak @Silinen üye
 
Bide öyle deneyelim olmadı Vatan Bilgisayara gidecek :)

Arkadaslar geçen gün Vatan Bilgisayarda idim sorunumun sistemin eski nesil olduğunu ve ayrıca AMD sisteminlerin yapabiliceğini öğrendım. Anakart'ım kırpılmış, ekran kartım, referans, işlemci zaten malum.. yapması normal'miş sistemi elden çıkar ( SAT ) dediler sizce ne yapmalıyım ?
 
Alakası yok sisteminde sorun var gibi işlemcine ve ekran kartına biraz oc yap bakalım sonuç ne olacak. Ayrıca hatırlatayım 7950 Gtx960 ile aynı performansı verebilen bir kart, sonuçta önceki neslin uç kartlarından biri idi. Ya ekran kartında sorun var ya da anakartta.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı