8.Sınıfların Anasını Ağlatan Eğitim Sistemi

Okuldaki dersleri çok seviyorum. Okulda çok geç girip çok geç çıkıyoruz. Sabah 8 akşam 4. Umarım lisede salak salak laf atan maymun çocuklar olmaz ve orta okul gibi dandik eğitim olmaz. En azından konu öğreniyoruz kökünün ayrtınısına kadar anlat kardeşim. Bu arada gelmişsiniz burada geçen sene TEOG una girmişsiniz bir şey sanıyorsunuz kendinizi; yok çok kolay yok saçmalık! Yahu bu seneye baksana. Hiçbir kitapta böyle soru çeşidi yok. Sizin seneniz çok kolaydı. Sizin akıl seviyeniz yetmemişki ağlıyorsunuz...
Sizin sınavınız en basit teogdu. Acaba hangi soru bankalarından çalıştın, adam akıllı hepsini bitirdin. Bizim senemizde fende ilk sına 2, 2. Sınav 1 soru iptal oldu ve beni fen batırdı. Ha kaç mı aldım? 470 ve liseye başlayınce teogda neymiş diyeceksin. Teoga çalıştığın kadar ilk dönem son sınavlarına çalışacaksın ve eğer evine uzak bir yere gidersen işin zor.
 
Hehe ondan 470'lerde almışsınız. Kolay diyipte 500 almazsınız konuşursunuz. Hah. Lafla peynir gemisi yürümez.
Birincisi gerizekalı kelimesini kullanmıyoruz forumda. İkincisi ben sizin sınavınıza çok kolay diyorum. Bizim senemizde liselerin hepsinin puanı düştü sizde ise fena şekilde yükselecek. Şaşırma yani ve tekrar belirtiyorum gerizekalı lafını kimse haketmiyor terbiyenizi takının.
 
Türkiye genelinde geçen seneye göre büyük miktar inanılmaz düşüş yaşandığı için lise puanı yükselecek ha? Görelim? :)
Ben ilk teoga girdim kardeş. Senden 2 sene önce. Bizim senemizde puanlar düştü bizden sonraki sene yükseldi. Ha bana 500 alamadın mi diyorsun? Ben askeri lise sınavında 200. oldum, mulakatlardan sonra hava lisesine 42. olarak girdim. Bana hakaret etmeye hakkın yok. Üslubuna dikkat et.
 
Hahahah! Gülerim. Soruların hepsini okumamışsın bu yılınki nediyorsun yahu sen? Sınav çok kolaydı. Ancak zor sorulara bakmamışsın:) Belli askeri lisedesin...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TEOG'a girenlerin notları umarım çok iyi olur. Işiniz zor ancak TEOG kolay bir sınav. Kolay olmasına rağmen çalışmalısınız. Bende geçen yıl girdim ve şuan güzel bir okuldayım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı