Hangi Lumia Modelini Önerirsiniz ?

4 kat daha geniş ama bir sürü çöp uygulama var Play Store'da. X-Ray diye bir arama yapıp bakın isterseniz kaç tane saçma uygulama çıkıyor diye.
Çıplak gösteren uygulamalar, virüslü launcherler, gereksiz wallpaper uygulamaları, işe yaramayan virüs programları ve daha fazlası.

Ama bunların hiçbiri gerekli uygulamaların eksik olmadığı anlamına gelmiyor. Hatta Rudy Huyn olmasaydı Windows kullanıcılarının halinin ne olacağını tahmin etmek bile istemiyorum.

Microsoft kendi ekosistemini yaratabilirse alır başını gider. Bunun için de geliştiricileri teşvik edecek uygulamalar yapılmalı.
 
evet haklısınız beyler şuan lumia 535 kötü değil ama windows 10 çıktığında android oyunları windows phone da kullanabileceğiz şuan microsoft bunun peşinde eğer bunu yapacak olurlarsa tahminen Android yerine windoows phone daha çok tercih edilecek. Şuan Microsoft bunu planlamaya başladı hadi bakalım önümüzdeki yıllar çok büyük değişimler olacaktır

Beyler Birşey soracağım aranızda 8 çekirdekli en az 2 GB Ram'a sahip bir lumia modeli bileniniz var mı?
 
evet haklısınız beyler şuan lumia 535 kötü değil ama windows 10 çıktığında android oyunları windows phone da kullanabileceğiz şuan microsoft bunun peşinde eğer bunu yapacak olurlarsa tahminen Android yerine windoows phone daha çok tercih edilecek. Şuan Microsoft bunu planlamaya başladı hadi bakalım önümüzdeki yıllar çok büyük değişimler olacaktır

Beyler Birşey soracağım aranızda 8 çekirdekli en az 2 GB Ram'a sahip bir lumia modeli bileniniz var mı?
Bir bilgilendirme yapayım. Şu Android uygulamaları olayı rafa kaldırıldı. GG :)
 
920 Kullandım Her Telefonda Cortana Çalışıyor. Kararlı Windows sürümü gelince yükleyeceğim. Hiç Bir sıkıntısı yok. Kamerası takdir edilmeli. Ayrıca Lumia 920 700 tl ye alınabilecek o özellikte bir telefon değil. Bence Yeni Çıkan ve Windows 10 kararlı sürümü ile gelen modellerine bakın derim. Ekranları Aşırı güze kamera olayında aşmışlar tabi. Gerçekten Sıkıcı değiller başka telefon kullandıktan sonra özletiyordu. Annem Telefonu kullanmak istediği için ona verdim Mor renk yapıp kullanıyor. Ama yok Pahalı derseniz 930 den Aşşağıya şuan için düşmeyin. İlla Lumia almak zorunda değilsiniz. Tamam stabil ve güçlü donanımları var ama o piyasanın gelişmesini istemeyen Google var iken sinir bozucu olabiliyor. Google diyor ki WPS de 6Snap uygulaması var Orjinal Snapchatten daha iyi sen oraya Uygulama yapma Reklamını ben karşılarım. Gameloft sağolsun eksik bırakmıyor oyunlarda ama Tek başına Geliştiricilerin oyunlarını çok geç bir süre sonra bulabilirsiniz. Unlock yapma işini bir kere denedim 3 tane oyun için sonra dönüm geri. Sadece Mağazaya ihtiyacı var o kadar
 
Bir ay önce ikinci el 1520 aldım. İlk defa bir telefon beni bu kadar tatmin etti. Android kullanıcısıydım güvensiz uygulamalardan, reklamlardan, 4 ay sonra telefonun sınıf düşmesinden kurtulup böyle harika bir telefona geçtim. Şarjı sürekli aktif kullanım ile 1.5 günü çok rahat çıkarıyor. Kamerası zaten söylemeye gerek yok. Office uygulamaları beni benden alıyor. Sürekli sunumlar hazırlıyorum işime çok yarıyor. Bu telefonu kullanacaksan daha doğrusu Windows Phone kullanacaksan öyle uçuk kaçık uygulamalar bekleme işine yarayan uygulamalar var sadece. Ekran güneş altında mükemmel ötesi çok rahat görünüyor. Siyah kalitesi harika. Beni tek rahatsız eden şey çok fazla akıcı onada yakın zamanda alışırım gibime geliyor. İllaki dezavantajları var olacaktır ama 800₺ verdiğim bir telefonda bu kadar performansın yanında dezavantajlar söylenmeye bile değmeyecek kadar basit. 1520 aldım memnunum kırılana kadar çöp olana kadar kullanmayı düşünüyorum.
 
Ben orta düzey bir alet alacaksanız kesinlikle windows phone almanızı öneririm. 640XL olabilir ya da 650'yi bekleyebilirsiniz. Uygulamalar konusunda abartıldığı kadar sıkıntı yaşanmıyor aslında. 3.Parti uygulaması var çoğu uygulamanın ve birçoğu androiddeki orjinal uygulamalardan bile daha iyi. (Mytube,Tubecast,Tweetium gibi) Microsoft'un niyeti tablet,bilgisayar ve telefon için ortak mağaza kullanmak o yüzden W10'da çok ısrar ediliyor. Belki 1 ya da 2 sene sonra bu düşünülen şey gerçekleşirse 1 milyara yakın cihaz aynı mağazayı paylaşacak. O zaman tabi herşey çok daha farklı olabilir.
 
Ben Türkiye'ye gelen ilk lumia dalgasından Lumia 920 almıştım. Türkiyeye geldiği ilk gün. Yanılmıyorsam 2013 kışıydı. O telefon şuan annemde ve ben lumia 930 kullanıyorum. Mağaza eksikliği oldukça belli oluyor ancak stabilite konusunda hız-kamera konusunda kimse eline su dökemez diye düşünüyorum. Android ve ios a tercih etmemin en büyük nedeni ise en fazla 2 yıl sonra diğerlerinde başlayan donma-takılma sorunları. Ev arkadaşımda bulunan note3 bile şuan donup takılıyorsa, ios 9.1 e yetişemeyen 4s-5 gibi apple ürünleri donuyorsa ben hepimizin bilgisayarında bulunan ve yıllardır işletim sistemi konusunda en iyi olan microsoft telefonlarına yönelmeyi mantıklı buluyorum. İnşallah şubat 15 ten sonra gelecek olan 950'yi alıp 930 u da babama vermeyi düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı