R9 390 nasıldır?

Maalesef bu tür test sonuçlarına güvenmiyorum, belki MSI'ın lehine sonuç gösteriyor olabilirler. Profesyonel arkadaşların bizzat deneyimlemesi, bana daha gerçekçi bir sonuç sağlıyor.
 
@CraZyNoMaD Sen insanların söylediklerini çarpıtarak yanıtlamaktan zevk mi alıyorsun? Ben ne kesin konuştum olabilir dedim, nede amatör olduklarını ifade ettim, sadece güvenmediğimi söylüyorum.
 
Kardeşim alınma da senin kaynağın tam olarak nedir?? Tamam markayı savunabilirsin de hani everest psu ile fsp psu karşılaştırmıyoruz. Asus vs Msi bu markalar ve asus r9 300 serisinde gerçekten az satıyor. Visiontek bile daha fazla satıyor olabilir. Asus gtx 970 strix ne kadar kaliteli bir kart olduğunu da biz söylüyoruz fakat Msi ve Sapphire r9 390 modelleri Asusa göre daha iyi üstelik uygunlar. 1 tl bile az para vermiş olsan matematiksel olarak kardasın 1190-1250 tl civarına Sapphire Nitro almak varken gidip 1350-1400 e Asus almam açıkçası. Msi da o.c konusunda en iyi firma. R9 390x Asus vs Msi testleri var Msi daha fazla fps vermiş ve onu önermişler. Asus markasını zaten kötüleyen yok fakat şu da bir gerçek iki üründen biri gereksiz yere pahalıysa ve soğutma-o.c konusunda gerideyse üstelik ona gidip para verilmez. Gigabyte gaming g1 ve extreme modelleri muazzam ama r9 300 serisinde çöp alanlar memnun da değil amazon sitesinde görebilirsin yorumları. Nitro ve Gaming 8g modelleri en çok satan ve en iyi modeller. Asus<Msi demek değil bu fakat r9 300 serisinde Msi daha önde bu kadar. Ayrıca technopat sitesine güvenip guru3d,techpowerup,linustech gibi sitelere güvenmemek, ben volkswagen markasının arabalarına güvenirim fakat mercedes kötüdür demek gibi birşey. Arada dağlar kadar fark var technopat ve onlar ile. Onlar 60 tane kart inceler bizim türkler 10-15 tane inceler çünkü imkanlar kısıtlı. Ona bakılırsa Linustech 7 oyuncuya oyun oynatan tek pc de 7 tane R9 nano kullandı ama o marka ne Msi ne Asus ne de Sapphire idi. Kullandıkları Visiontek modeli idi. Sizin mantıktan Asus kullanmaları lazım. Fiyatları yaklaşık aynı zaten. Onların Msi veya Sapphire demeleri onlara kazanç sağlamaz.
 
Son düzenleme:
@Krieg The Psycho
Kardeşim emeğine yazık, bu kadar uzun yazmaya hiç mi üşenmedin? :D
Masaüstü bilgisayarda, her şeyden önde ve önemli gördüğüm benim için 2 husus var. Bunlardan birincisi aşırı ve aşırı sessiz bir kasa isterim. Diğeri ise IPS monitörün verdiği o güzel kusursuz görüntü. Asus ısınsın, Asus daha az FPS versin ve Asus daha pahalı olsun, eğer o sessizliği bana sağlıyorsa, o bir numaradır tabi sadece benim için. Ben bunu izah etmeye çalışıyorum, yani tutup Asus alın ve Asus hepsinden iyidir gibi üsteleme peşinde değilim.

Tercihler amaca ve beklentiye göredir.
 
Hayır ben size karşı çıkmak için değil asus un r9 390 modelinde başarılı olmadığını söylemek istedim. Msi r9 390x ve Asus r9 390x arasında 0.3 desibel fark var (testini atabilirim) ama performans olarak msi daha iyi. Asus pahalı olmasa bile r9 300 serisinde önermek zor iken pahalıyken önermek çok daha zor oluyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı