iPhone SE Alınır mı?

Segmentinde ki en iyi telefon bu kadar net. Küçük ekran sorun değilse alınır tertemiz yıllarca kullanılır.
 
Arkadaşım yaklaşık bir hafta önce aldı. Bende inceleme imkanı buldum bu şekilde hız,kamera falan iyi kalitede özellikle hız konusunda iphone 6s de bulunan işlemci falan kullanılıyor diye biliyorum yani o fiyata bence değer tek eksisi bence ön kameranın biraz düşük olması.
 
Küçük ekran konusunda sıkıntın yoksa kesinlikle almalısın. Bende 2 hafta önce aldım ve çok memnunum gerçekten çok hızlı bir telefon.
 
Bence telefon dediğin 4 veya 4.5 inç boyutunda olmalıdır. Daha büyük telefonlar tablet gibi duruyor pek önermiyorum. Bu arada iPhone SE 64 GB Rose Gold sahibiyim bir aydır kullanıyorum ve kesinlikle öneriyorum
 
Aslına bakarsan alınabilir çünkü Apple üçüncü seferdir aynı kasa tasarımını kullanıyor bu da tasarımsal hataları en aza indirir. Donanımsal olarak da İPhone 6S ile kardeş sayılır.
 
Ben 4S kullanıyorum, ilk çıktığında alınan bir cihaz ama hala cayır cayır. SE alırdım ama şu an bir telefona 2000+ lira vermek mantıklı gelmiyor çünkü elimdeki işimi görüyor.
 
şöyle söyleyim iPhone 5,5S,SE kasasında kameraları aşırı derecede tozlanıyor ve bu garantiye girmiyor temizletmek ise biraz masraflı bunuda göz önünde bulundurmanız işe yarar sanırsam.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı