Monster Abra A5 V2.1 Cihaz Monster Ekranında Takılma

tlh874

Kilopat
Katılım
20 Ağustos 2015
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler. Sistemimde windows 10, ubuntu 14.04 ve Mac OS X Yosemite bulunmakta. Harddisk GPT biçimli olarak formatlı. En son ubuntu üstünden birkaç program ve nvidia kartını devreye aldım. Bir arada efi bolumune bakmistim değişiklik yapmadan bir kere yeniden başlat yaptigimda sorun olmadı boot menüden ubuntuyu seçerek devam ettim. Sonrasında windows a geçmek için kapattigimda bilgisayarı yeniden açtım. Bu sefer ne windows geldi ne de bios ne de boot menü açılıyor. Elimde ubuntu kurulum diski vardı onu takıp yeniden baslatayim dedim. Onunlada birşey olmadı. Ardından Yosemite kurulumu için kullandığım flashı taktım onda da değişen bir durum olmadı. Bu durumda ne yapabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart yanmış serviste anakartı değiştirdiler. Garanti dahilinde işlem yaptılar. Neredeyse bir yıl oldu gerçi ama :ıslık:
 
Ya o zaman birşey yaptiydim yüklemiştim ama driver meselesinde sorunlar yaşamıştım. En son intel kartı tanitamamistim. [Çözüldü] Monster Abra A5 V2.1 Mac OS X ve boot etme sorunu
Belki bu konu yardımcı olur diğer meseleler için. (Karşılaştığım diğer sorunları yeni konu açmadan buradan sormuştum.)
Bunu okudum. Ancak şu nanoseconds hatasıyla ilgili, cpus 1 yapınca laptop müthiş derecede yavaşlıyor, hiçbir işlem yapamaz duruma geliyorum. Onu tam olarak nasıl çözmüştünüz siz?
Usb ile ilgili bir seçeneği işaretlemiştim onla da düzelmişti, ama cpus 1 yazmışım gibi yavaştı. Ayrıca ses kextini kurduysanız, hangisini kurmamı önerirsiniz? Bir keresinde VoodooHDA kurmuştum hangi sürüm hatırlamıyorum, cihazın hoparlörler az kalsın patlayacaktı.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı